60 χρόνια MINI

Μια εορταστική εκδήλωση για τα 60 χρόνια του εμβληματικού μοντέλου της οργάνωσε η MINI Ελλάς

  • -
  • -

Στις 26 Αυγούστου το MINI συμπλήρωσε τα 60 χρόνια ζωής. Με αφορμή της επέτειο του εμβληματικού μοντέλου της, η MINI Ελλάς οργάνωσε στη Γλυφάδα μια όμορφη εκδήλωση με καλοκαιρινά χρώματα και φυσικά πρωταγωνιστή το MINI.

Ο χώρος που επιλέχθηκε το Septem Prive, το παραθαλάσσιο κέντρο που είχε «μεταμορφωθεί» σε θερινό κινηματογράφο και στο «πανί» του προβλήθηκαν οι αμέτρητες στιγμές του εκπληκτικού μικρού μοντέλου και της εποχής του.

Beatles, Rolling Stones, Madonna, Peter Sellers, Diana και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ιστορία, συνδέθηκαν σε μια όμορφη αναδρομή έξι δεκαετιών του ιστορικού μοντέλου.

Ένα ταξίδι στο χρόνο, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, με ξεναγό τον δημοσιογράφο και μουσικό παραγωγό του Best Radio, Θεοδόση Μίχο και συνοδοιπόρους πολλά μέλη των φαν κλαμπ και φίλους του MINI.

Η αναγέννηση του μοντέλου στις αρχές του 2000 ήταν άκρως επιτυχημένη, με τους απανταχού φίλους της μάρκας και όχι μόνο, να την αγκαλιάζουν με θέρμη.

Το μικρό MINI εξελίχθηκε, μεγάλωσε έγινε πανίσχυρο και στη γενιά που ακολουθεί θα γίνει και ηλεκτρικό και όπως όλα δείχνουν οι εορτασμοί που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί. Να τα εκατοστίσεις MINI.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...