O Kimi Raikkonen και… η γυναίκα του συμπρωταγωνιστούν σε καμπάνια της Alfa Romeo

O Φινλανδός πιλότος μετράει αντίστροφα για το ιταλικό Grand Prix

  • -
  • -

Μετά την παρουσίαση των ειδικών εκδόσεων Alfa Romeo Racing από τους Räikkönen και Giovinazzi στο Balocco, ο Φιλανδός οδηγός θα αποδείξει και πάλι το υποκριτικό του ταλέντο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Alfa Romeo, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Μουσείου του Arese, ο Kimi θα πρωταγωνιστεί σε μία μίνι σειρά πέντε διαφημιστικών σποτ που απαρτίζουν την καμπάνια για το λανσάρισμα των Giulia και Stelvio Model Year 2020. Ωστόσο, δεν θα απολαμβάνει τα… φώτα της δημοσιότητας μόνος του, αλλά θα τα μοιράζεται με τη γυναίκα του Minttu Raikkonen, η οποία θα έχει συμπρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην ίδια εκδήλωση στο Arese αποκαλύφθηκε και το μονοθέσιο C38, με το οποίο ο Kimi θα αγωνιστεί στον κυριακάτικο (8/9) αγώνα της Formula 1 στη Monza. Για την περίσταση, μάλιστα, το Alfa Romeo Style Centre σχεδίασε ξεχωριστούς χρωματισμούς που κάνουν ακόμα πιο δυναμικό το «υπηρεσιακό αυτοκίνητο» των Räikkönen και Giovinazzi.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE 2.2D Q4

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing, Frédéric Vasseur, αλλά και οκτώ τυχεροί αγοραστές νέων μοντέλων της Alfa Romeo που παρέλαβαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους από τους δύο οδηγούς της ομάδας.

Σημειώνεται, τέλος, πως με αφορμή τον προσεχή αγώνα στη Monza, η ιταλική μάρκα διοργανώνει για τους φίλους της μάρκας μία σειρά δραστηριοτήτων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Monza και στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...