Fiat 500X: Σας κρατάει ενημερωμένους για όσα συμβαίνουν στον κόσμο

Το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7’’ εκφωνεί τις σημαντικότερες ειδήσεις με υλικό που παρέχει το Reuters

  • -
  • -

Μια πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων συνδεσιμότητας ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων Uconnect των 7 ιντσών του Fiat 500X. To SUV της ιταλικής μάρκας είναι διαθέσιμο με το σύστημα UconnectΤΜ με τιμές που ξεκινούν από τις 16.900 ευρώ και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank.

Συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android AutoTM, μέσω της εφαρμογής Uconnect Live, το σύστημα επιτρέπει την πρόσβαση σε μια σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών που παρέχουν όχι μόνο διευκόλυνση αλλά και ενημέρωση στους επιβαίνοντες.

Η τελευταία, μάλιστα, εξασφαλίζεται μέσω της εκφώνησης των σημαντικότερων ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλικό που παρέχει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, χωρίς ο οδηγός να αποσπάται από την οδηγική διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FIAT 500X 1.6 MTJ 120 PS DCT CROSS - THE ITALIAN SUV



Επιπροσθέτως, το Fiat 500X «κρατάει» τους επιβαίνοντες ενημερωμένους για τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, χωρίς, να κάνει… εκπτώσεις στην παροχή πληροφοριών σχετικά με οικονομική οδήγηση και την κατάσταση του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής UconnectTM, παρέχεται πρόσβαση στα social media και τη διαδικτυακή μουσική, ενώ για την ασφάλεια «φροντίζει» τόσο το αυτόματο φρενάρισμα όσο και το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...