Νέο GOCAR Magazine 69: SUV-Mania

Αφιέρωμα στα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της αγοράς, τα SUV, αλλά και πολλές ακόμα δοκιμές

  • -
  • -

Τα SUV κυριαρχούν στην αγορά, αλλά και στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 69 που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο. Σας παρουσιάζουμε σε πρώτη επαφή το νέο μικρό Skoda Kamiq και το σκληροπυρηνικό Jeep Wrangler. Επίσης κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα SUV με τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της κατηγορίας.

Δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους το υβριδικό plug-in Mitsubishi Outlander PHEV, το μικρό diesel Nissan Qashqai με το αυτόματο κιβώτιο, το Renault Captur με τον τούρμπο βενζίνης 1.3 130 PS, το Opel Grandland X με τον οικονομικό κινητήρα πετρελαίου και το επιβλητικό Volkswagen Touareg.

Η νέα Mercedes-Benz B-Class με την πιο σπορ φιλοσοφία κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς δρόμους, ενώ για τους πιο γρήγορους δοκιμάζουμε το Kia Ceed GT που ξεπερνάει σε απόδοση τους 200 ίππους. Η BMW 840 d Coupe μας απογειώνει με την αισθητική της και την απόδοσή της στο δρόμο, ενώ το smart fortwo urbanshadow αποτελεί την τελευταία έκδοση του μικρού μοντέλου πόλης με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #69 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Jeep Wrangler

Skoda Kamiq

TEST DRIVE

BMW 840 d Coupe

Kia Ceed 1.6T GT

Mercedes-Benz B 200

Mitsubishi Outlander PHEV

Nissan Qasqhai 1.5d DCT

Opel Grandland X 1.5d

Renault Captur 1.3T 130 PS

Smart fortwo urbanshadow

Volkswagen Touareg 3.0 TDI

TREND CAR

Audi S8

Honda-e

Opel Astra

ΘΕΜΑΤΑ

Αφιέρωμα SUV

Ατελείωτοι αυτοκινητόδρομοι

Lamborghini vs Kamaz

Porsche Taycan @ ‘Ring

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...