Michelin και Gran Turismo υπόσχονται μια καθηλωτική εμπειρία (video)

H Michelin, προσφέρει τα ελαστικά στους... gamers, αφού πρώτα σύλλεξε στοιχεία από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες

  • -
  • -

Μια ιδιαίτερα συναρπαστική εμπειρία υπόσχεται η Michelin σε όσους παίξουν το Gran Turismo Sport στο Playstation, μιας και τα οχήματα του γνωστού video game θα «φορούν» τα γνωστά ελαστικά της.

Ειδικότερα, το Playstation επέλεξε τη Michelin ως “επίσημο συνεργάτη τεχνολογίας ελαστικών” για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, με τη συνεργασία να ανακοινώνεται στο PlayStation Theater της Sony στο Broadway, το σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου.

 Η Michelin θα είναι, ακόμη, ο “επίσημος προμηθευτής ελαστικών”  των FIA Certified Gran Turismo Championships. Το τουρνουά World Tour 3 eSport, με ελαστικά MICHELIN, βρισκόταν σε εξέλιξη στο PlayStation Theater όλο το Σαββατοκύριακο.

Η εμπορική πορεία του παιχνιδιού θα εκκινήσει τον Οκτώβριο του 2019, με τους χρήστες να μπορούν να έχουν στη διάθεση τους ελαστικά Michelin με σκληρή, μεσαία και μαλακή “γόμα”. Ακόμη, μέσω μιας νέας ενότητας θα μπορούν να «συστηθούν» με τη μακρά ιστορία της μάρκας στον μηχανικό αθλητισμό και τις καινοτομίες της, ενώ θα υπάρχει και ειδική απεικόνιση στις πίστες με τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα στοιχεία από τους πιο γνωστούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο.

Η Michelin έχει καταγράψει υψηλές επιδόσεις στους πιο απαιτητικούς και διάσημους αγώνες σε όλο τον κόσμο, με 22 συνεχόμενες νίκες στις 24 Hours του Le Mans και περισσότερες από 330 νίκες στο FIA World Rally Championship.

Τα ελαστικά που προσφέρει στους καταναλωτές και στη συνέχεια στους… gamers έχουν κατασκευαστεί αφού πρώτα έχουν συλλεχθεί δεδομένα και εμπειρία μέσα από αγώνες, όπως το FIA World Endurance Championship, το FIA World Rally Championship, τη FIA Formula E και την International Motor Sports Association στις ΗΠΑ .

 "Η νέα συνεργασία αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό, που συνδέει την πιο επιτυχημένη εμπειρία ψηφιακής οδήγησης με τον παγκόσμιο ηγέτη της βιομηχανίας ελαστικών υψηλών επιδόσεων", δήλωσε ο Scott Clark, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Michelin Αμερικής, ενώ τη συνεργασία χαιρέτισε και ο Kazunori Yamauchi, series Producer and President της Polyphony Digital Inc, αναφέροντας τα εξής:

 “Η συνεργασία μας με τη Michelin, την κορυφαία μάρκα ελαστικών παγκοσμίως, ως επίσημος χορηγός ελαστικών των Πρωταθλημάτων και τεχνικός συνεργάτης, μας βοηθά να δώσουμε συνέχεια στο όραμά μας να μειώσουμε το χάσμα μεταξύ των ψηφιακών και των πραγματικών αγώνων”.

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://michelinmedia.com/gran-turismo/    

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...