Μέγιστη προστασία για τους κατόχους μοντέλων της Jeep

Η υπηρεσία “Jeep mobility by Mopar” συνιστά τον “άγρυπνο φύλακα” των κατόχων μοντέλων Jeep, στην περίπτωση που παρουσιαστεί βλάβη

  • -
  • -

Στο λανσάρισμα μιας πρωτοποριακής υπηρεσίας προχωρά η Jeep, με στόχο να εξασφαλίζει στους κατόχους των μοντέλων της μέγιστη προστασία.

Συγκεκριμένα, η επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Jeep, Mopar, δημιούργησε την υπηρεσία Jeep mobility by Mopar, παρέχοντας «χείρα βοηθείας» στις δύσκολες στιγμές που μπορεί ν’ ανακύψουν σ’ ένα ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ JEEP CHEROKEE

Η κάλυψη της υπηρεσίας αφορά όλη την Ευρώπη, ενώ βασίζεται σε 6 βασικούς πυλώνες:

  • Επιτόπου Επισκευή: Αν τυχόν προκύψει βλάβη, στέλνεται τεχνικός για να την επισκευάσει ώστε να συνεχιστεί το ταξίδι


  • Ρυμούλκηση: Η αδυναμία επισκευής της βλάβης επιτόπου σηματοδοτεί τη μεταφορά του αυτοκινήτου στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο σημείο Jeep.


  • Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης: Αν ο χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 4 ώρες, τότε στον πελάτη χορηγείται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.


  • Συνέχιση Ταξιδιού ή Επιστροφή στο Σπίτι: Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50χλμ. από τον τόπο κατοικίας του πελάτη και δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα Jeep® mobility by Mopar οργανώνει την επιστροφή του οδηγού και των επιβατών στο τόπο κατοικίας τους ή τη συνέχιση του ταξιδιού τους με άλλο μέσο.


  • Παραμονή σε Ξενοδοχείο: Η υπηρεσία υποστήριξης καλύπτει την παραμονή σε ξενοδοχείο αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε σημείο με απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του πελάτη.


  • 24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας: Η υπηρεσία  Jeep® mobility by Mopar διαθέτει Γραμμή Οδικής Βοήθειας (210 99 88 183) που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

  

Οι πελάτες Jeep που ενδιαφέρονται να ενταχθούν ή να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία Jeep® mobility by Mopar μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών της Jeep στην Ελλάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...