Μυστηριώδες μοντέλο από την Opel ενόψει… Φρανκφούρτης

Όσοι διυλίζουν τον κώνωπα διέκριναν μία λεπτομέρεια

  • -
  • -

Πριν λίγες μέρες η Opel υπενθύμισε στους φίλους της τα τρία μοντέλα που θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στη Φρανκφούρτη.  Ο λόγος για το νέο Corsa, το Astra και το Grandland X Hybrid4, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το νέο Opel Zafira Life.

Τα ανωτέρω δρώμενα ήταν λίγο έως πολύ γνωστά. Αυτό που έπεσε, όμως, σαν κεραυνός εν αιθρία ήταν η εξαγγελία πως θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη και ενός ακόμη μοντέλου.

Ειδικότερα, η γερμανική μάρκα δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο, ντυμένο με μια κουκούλα. Η τελευταία δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε κάποιο μέρους του αμαξώματός του, με το μοναδικό στοιχείο να πηγάζει από τη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα.

 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL CORSA LPG: ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ

«Δεν είναι ντροπαλό, όπως μάλλον σκέφτεστε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να κρύβουμε το εντυπωσιακό (electrifying) μυστικό μας. Έχετε κάποια ιδέα σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι;», είναι η λεζάντα.

Το επίθετο  “electrifying” ναι μεν πολλές φορές χρησιμοποιείται μεταφορικά για να χαρακτηρίσει ένα ουσιαστικό ως «εντυπωσιακό», το γεγονός, ωστόσο, πως συνοδεύεται από ένα hashtag (#) ενδεχομένως να μαρτυρά πως το μοντέλο θα «φορά» ηλεκτρικό μοτέρ.

Επιπροσθέτως, όσοι…διυλίζουν τον κώνωπα ενδεχομένως να σταθούν και σε ένα ακόμη στοιχείο: Στην κίτρινη απόχρωση των λάστιχων.

Αυτό διότι, ιδιαίτερη απόχρωση έφεραν και δύο ακόμη πρωτότυπα της γερμανικής μάρκας, το Opel GT concept, που έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Γενεύης το 2016 και το GT X Experimental concept που απέβαλε την κουκούλα του πέρυσι. Εύλογα, λοιπόν, πολλοί υποθέτουν πως το μυστηριώδες μοντέλο θα φέρει την… υπογραφή GT.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...