Η Ford διεισδύει στον κόσμο των eSports!

Ένα από τα παιχνίδια στα οποία θα συμμετέχει η Ford είναι το Forza Motorsport 7

  • -
  • -

Την παρουσία της στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο του gaming ενισχύει η Ford, μέσω της συγκρότησης των πρώτων eSports ομάδων στην ιστορία της.

H στρατολόγηση μελών σε επίπεδο εθνικών ομάδων –θα φέρουν την ονομασία Fordzilla-ξεκινά στην έκθεση Gamescom που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας. Οι ομάδες θα αφορούν τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ην. Βασίλειο, ενώ θα υπάρχει και μία ακόμη ευρωπαϊκή ομάδα που θα απαρτίζεται από τους κορυφαίους παίχτες κάθε χώρας.

Η μάρκα με το μπλε οβέλ σήμα έχει ανιχνεύσει την αδιάκοπη ανοδική πορεία της παγκόσμιας αγοράς των esports, η οποία το 2019 αναμένεται να έχει έσοδα ύψους 1,1 δισεκ. δολαρίων, ποσό αυξημένο κατά 26,7% σε σχέση με εκείνο της περασμένης χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FORD FOCUS ST-LINE 1.5 ECOBOOST 150 PS

Επιπροσθέτως, η Ford αντιλαμβάνεται πως η τεχνολογική εξέλιξη καθιστά τα games ολοένα και πιο ρεαλιστικά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της φιλοσοφίας των μελλοντικών μετακινήσεων.

«Κορυφαίοι παίκτες συναγωνίζονται επαγγελματίες οδηγούς αγώνων και πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν δεχτεί πολλές επιρροές από τον κόσμο του gaming, όπως η χρήση των αποκαλούμενων και ως fitness apps, αλλά και η συλλογή πόντων επιβράβευσης για έναν δωρεάν καφέ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Amko Leenarts, director, Design, Ford Ευρώπης.

Ένα εκ των παιχνιδιών στο οποίο θα συμμετέχει η Ford είναι το Forza Motorsport 7, το οποίο αποτελεί προϊόν εξέλιξης της Turn 10 Studios της Microsoft Game Studios. Το Forza είναι σήμερα η δημοφιλέστερη αγωνιστική σειρά της σύγχρονης γενιάς παιχνιδομηχανών προσελκύοντας μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες gamers στον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως παίζουν παιχνίδια Forza κάθε μήνα, με 1 εκατομμύριο παίκτες να επιλέγουν οχήματα Ford.

Υπενθυμίζεται πως το  2017, η Ford έγινε ο πρώτος κατασκευαστής με δικό του περίπτερο στην έκθεση Gamescom, ενώ πέρσι, η εταιρεία καινοτόμησε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο εκεί. Ο λόγος για το νέο Ford Ranger Raptor, την έκδοση υψηλών επιδόσεων του δημοφιλέστερου Ευρωπαϊκού pickup.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...