Συνεργασία Hyundai-LG: Υπάλληλος ρομπότ εξυπηρετεί τους πελάτες

Το CLOi GuideBot παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τα μοντέλα και τις τρέχουσες προσφορές

  • -
  • -

Από το 2018, το CLOi GuideBot, ένα από τα Intelligent Service Robots, της LG Electronics (LG), βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας ως εκπρόσωπος του αερολιμένα βοηθώντας τους ταξιδιώτες.

Πλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG και της Hyundai Motor Company, το «έξυπνο» ρομπότ υποδέχεται και παρέχει βοήθεια στους επισκέπτες του experience studio Hyundai Motor Studio Goyang σαν κανονικός υπάλληλος του χώρου. Δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το στούντιο, τις ώρες λειτουργίας, προσφορές και στοιχεία για τα τελευταία μοντέλα της Hyundai.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI TUCSON 48V Hybrid - ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ

Η αλληλεπίδραση των επισκεπτών με το CLOi GuideBot γίνεται μέσω της φωνής ή της ενσωματωμένης οθόνης αφής. Ακόμη, μπορούν να επιλέξουν την προτιμώμενη γλώσσα επικοινωνίας με το ρομπότ (Αγγλικά, Κορεατική ή Κινέζικα) και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Με την προηγμένη Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Ρομπότ της LG, ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να ελέγχει το ρομπότ, να ενημερώνει το περιεχόμενο, να διαχειρίζεται τα προγράμματα και να εκτελεί ελέγχους κατάστασης. Η Hyundai θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει το GuideBot για να αναλύσει τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένες προσφορές και υπηρεσίες στο μέλλον.

Ακόμη, με το LG CLOi GuideBot, η Hyundai παρέχει μια μοναδική διαδραστική εμπειρία σε όσους επισκέπτονται το στούντιο-ναυαρχίδα της. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα CLOi GuideBot στο χώρο του Hyundai Motor Studio Goyang, ενώ σχεδιάζεται να υπάρχουν περισσότερα μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...