2 σε 1: Scooter και σανίδα skate από την Audi (vid)

Δεν χρειάζεται να έχεις και τα δύο χέρια πάνω στο τιμόνι

  • -
  • -

Στα τέλη του 2020 θα αρχίσουν οι πωλήσεις του e-tron scooter, το οποίο βάζει την Audi στη δημοφιλή κατηγορία αστικής μετακίνησης. Το καινοτόμο με το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι είναι ότι ο σχεδιασμός του παραπέμπει και σε skateboard, με τα πόδια τοποθετημένα στο πλάι και χειρισμό με το ένα χέρι.

Το χαμηλό βάρος του e-scooter (12 κιλά) αλλά και η αναδίπλωσή του, επιτρέπει στον κάτοχό του να το παίρνει μαζί του στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς ή να το τοποθετεί στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Η τιμή πώλησής του εκτιμάται γύρω στα 2.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΑ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SUV AUDI E-TRON ΜΕ 313 ΙΠΠΟΥΣ



Έχοντας το ένα χέρι στη λαβή του e-tron scooter, ο κάτοχός του μπορεί να το ελέγχει σαν ένα skateboard, αλλάζοντας την κλίση του σώματός του. «Βέβαια κινείται και ως ένα συνηθισμένο ηλεκτρικό πατίνι, όμως η αλλαγή κατεύθυνσης είναι απίστευτα εύκολη», δήλωσε ο Thorsten Schrader, project manager του τμήματος μικρο-κινητικότητας στην Audi.

Κάτω από τη χειρολαβή είναι τοποθετημένη η μπαταρία και τα ηλεκτρονικά. Η επιτάχυνση και η επιβράδυνση γίνεται με τον καρπό, όπως σε μία μοτοσικλέτα. Η αυτονομία με μία φόρτιση φθάνει τα 20 km, χάρη και στην τεχνολογία επανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Οι κάτοχοι μοντέλων e-tron της Audi θα μπορούν να το φορτίζουν και στο χώρο αποσκευών του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...