Megane RS Trophy-R ή 718 Cayman; Ποιο είναι ακριβότερο;

Το "αγρίμι" της Renault... παίζει μπάλα σε πιο μεγάλα γήπεδα

  • -
  • -

Να «σπάσει» κάθε ρεκόρ φαίνεται πως έχει… βαλθεί το Renault Megane RS Trophy – R, όπως μαρτυράνε τα επιτεύγματά του σε Nurburgring και Spa.

Πρόκειται για ένα hothatch μοντέλο, το οποίο είναι λογικό να έχει λίγο… τσιμπημένη τιμή, μιας και υπόσχεται εμπειρίες που αδυνατεί να προσφέρει η πλειονότητα των αυτοκινήτων.

Δικαιολογείται, ωστόσο, να έχει σχεδόν την διπλάσια τιμή από το «κανονικό» Megane RS; Συγκεκριμένα, στη βρετανική αγορά, το RS κοστίζει 30.375 ευρώ, την ίδια ώρα που το Trophy-R διατίθεται στα 55.808!

Και αν τα παραπάνω δεδομένα προκαλούν την έκπληξή σας, τότε πώς θα αντιδρούσατε εφόσον μαθαίνατε πως στην Αγγλία το φθηνότερο (καθώς υπάρχουν και εκδόσεις με προαιρετικά πακέτα) Megane RS Trophy-R κοστίζει περισσότερα χρήματα από την βασική έκδοση της Porsche 718 Cayman;

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο λάθος εκ παραδρομής. Ενώ το Trophy-R ξεκινά από 55.808 ευρώ η τιμή εκκίνησης της 718 Cayman αντιστοιχεί σε 48.980 ευρώ, με τη χρηματική διαφορά, λοιπόν, ν’ αποτυπώνεται στα 6.828 ευρώ!

Φανταστείτε, τέλος, πως, μεταξύ άλλων, υπάρχει και το πακέτο Nurburgring Record Pack, το οποίο εκτοξεύει την τιμή του στα 78.720 ευρώ!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...