Πακέτα αναβάθμισης για τα Land Rover Defender 90 και 110!

Οι αναβαθμίσεις αφορούν τα μοντέλα με έτη παραγωγής μεταξύ 1994 και 2016

  • -
  • -

Ένα χρόνο μετά τους εορτασμούς της Land Rover για τη συμπλήρωση 70 χρόνων ζωής και το συνακόλουθο λανσάρισμα του περιορισμένης παραγωγής, Defender Works V8, η βρετανική μάρκα λανσάρει μια σειρά πακέτων (kits) αναβάθμισης.

Τα νέα “Upgrade Kits” αφορούν τα μοντέλα Land Rover Defender 90 και 110, τα οποία φέρουν έτος κατασκευής μεταξύ 1994 και 2016. Οι αναβαθμίσεις ξεκινούν με τις ζάντες αλουμινίου Sawtooth των 18 ιντσών, οι οποίες μπορούν να "φορεθούν" στα μοντέλα που έχουν "γεννηθεί" το 1994 και μετά.

Διατίθεται, ακόμη, το “Suspension Upgrade Kit”, το οποίο είναι συμβατό σε μοντέλα που κατασκευάστηκαν το 2007 και μετά και περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- νέα ελατήρια και αμορτισέρ και νέες αντιστρεπτικές ράβδους. Το “Handling Upgrade Kit” ενισχύει τις ζάντες αλουμινίου Sawtooth των 18 ιντσών με αναβαθμισμένους δίσκους, δαγκάνες και τακάκια.

Τέλος, το πλουσιότερο πακέτο αναβάθμισης είναι το “Classic Works Ugrades” το οποίο είναι συμβατό αποκλειστικά στα μοντέλα που φορούν τον 2,2-litre TDCi κινητήρα και φέρουν έτος κατασκευής το 2012 και μετά. Το πακέτο περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στις ζάντες, στα φρένα και στην ανάρτηση, νέα ελαστικά επιδόσεων και στον κινητήρα. Οι αναβαθμίσεις στο μοτέρ του προσδίδουν 40 επιπλέον ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα αυξήθηκε στα 170 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...