Netflix και Youtube σε πραγματικό χρόνο στα Tesla!

Σε πρώτο στάδιο, όταν το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο και μελλοντικά ακόμη κι όταν κινείται

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο (stream) τις αγαπημένες τους σειρές μέσω του Netflix και του Youtube θα έχουν σύντομα οι ιδιοκτήτες Tesla.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Elon Musk, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη είτε εντός του Αυγούστου, είτε τους επόμενες μήνες και θα παρέχει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία:

«Η δυνατότητα της παρακολούθησης ζωντανά (σ.σ. οπτικοακουστικού υλικού) μέσω Netflix και Youtube έρχεται στο Tesla σας σύντομα! Θα επιτρέπει την εμβύθιση του χρήστη στην εικονική πραγματικότητα και θα αναδύει τις αισθήσεις του κινηματογράφου, κάτι στο οποίο θα συμβάλουν τα άνετα καθίσματα και το προηγμένο σύστημα ήχου», ήταν η ανάρτηση του CEO της Tesla.

Σημειώνεται πως το οπτικοακουστικό υλικό θα προβάλλεται στην κεντρική οθόνη του ταμπλό, μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο. Όπως, συμπλήρωσε, ωστόσο, ο Elon Musk, όταν η πλήρως αυτόνομη οδήγηση εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές, τότε η απόλαυση της οπτικοακουστικής εμπειρίας θα υφίσταται και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: TO PICK UP ΤΗΣ TESLA ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PORSCHE 911;

Επιπροσθέτως, το λανσάρισμα του Netflix και του Youtube θα συνοδευτεί και κάποιες βελτιώσεις στο σύστημα ψυχαγωγίας. Αυτές θα ενσωματωθούν στο σύστημα υποβοήθησης Autopilot V10 που θα λανσαριστεί στο τέλος Αυγούστου.

Μάλιστα το V10 θα ενσωματώνει ένα βελτιωμένο σύστημα αυτόματου πιλότου, προηγμένες λειτουργίες αναγνώρισης της οδικής σήμανσης και των φωτεινών σηματοδοτών, καθώς και τη λειτουργία Smart Summon.

Η τελευταία θα επιτρέπει στο Tesla να εντοπίζει τις διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ, επιτρέποντας στον οδηγό να το καλέσει πίσω, όταν αυτός το κρίνει απαραίτητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...