Το pick up της Tesla… γρηγορότερο από την Porsche 911;

Ο Elon Musk "προειδοποιεί" πως το επερχόμενο pick up δεν θα είναι για… όλους

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την αποκάλυψη του pick up της Tesla, οι επιδόσεις του οποίου έχουν βρεθεί στο επίκεντρο ακατάπαυστης φημολογίας.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Elon Musk, το επερχόμενο όχημα θα είναι “καλύτερο” από το δημοφιλές στις ΗΠΑ Ford F-150, ενώ θα είναι γρηγορότερο από την Porsche 911. Όσον αφορά την τιμή εκκίνησής του, αυτή θα είναι μικρότερη από 44.364 ευρώ (50.000 δολάρια).

Εντούτοις, αυτό που δεν διευκρινίστηκε ήταν η έκδοση του Ford -150 που τέθηκε ως μέτρο σύγκρισης με το pick up της Tesla. Διότι υπάρχει μια ευρεία γκάμα F-150 οι τιμές των οποίων κυμαίνονται μεταξύ 26.625 και 62.126 ευρώ.

Όπως συμπλήρωσε, παράλληλα, ο ιδρυτής της μάρκας, σε συνέντευξη στο “Ride the Lightning”, το pick up της Tesla θα είναι τετρακίνητο, θα «φορά» δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ενώ χαρακτήρισε τη ροπή του «τρελή».

«Δεν θα μοιάζει με ένα συνηθισμένο pick up. Θα μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα είναι για όλους. Αν κάποιος θέλει απλά ένα pick up που θα μοιάζει με pick up… τότε αυτό (σ.σ. το pick up της Tesla) δεν θα είναι για αυτόν», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Elon Musk.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...