Η Tesla διαφημίζει ένα νέο παιχνίδι σκάκι με επικό βίντεο (video)

Ποιο είναι το πιο γρήγορο πιστόλι; Το cowgirl ή το αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της Tesla είναι να παρέχει ευχάριστες στιγμές στους επιβάτες των ηλεκτρικών μοντέλων της, ακόμα και όταν τα τελευταία είναι σταθμευμένα.

Για το σκοπό αυτό έχει λανσάρει μία σειρά παιχνιδιών, ενσωματωμένα στο σύστημα infotainment των αυτοκινήτων. Τελευταίο μέλος της οικογένειας ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Tesla είναι το δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής, «σκάκι» (Chess).

Για να το διαφημίσει, μάλιστα, σκηνοθέτησε ένα συναρπαστικό βίντεο, με πρωταγωνιστές ένα μοντέλο και μία γυναίκα σε ρόλο… cowgirl. Οι δύο κύριοι χαρακτήρες βρίσκονται στη μέση ενός σκηνικού που είναι βγαλμένο από ταινία γουέστερν, έχοντας πάρει θέση ο ένας απέναντι στον άλλον.

Η γυναίκα φοράει καουμπόικο καπέλο, μαντήλι, ενώ γύρω από τη μέση της δεσπόζει μία θήκη. Αντί για, όπλο, ωστόσο, κρατάει ένα smartphone, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνο κλειδί του αυτοκινήτου.

Οι διαφορές μεταξύ αυτοκινήτου και cowgirl δεν λύνονται δια των… όπλων, αλλά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μέσω μίας παρτίδας σκάκι. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κοπέλας, το Tesla προβάλλει εξυπνότερο και ως εκ τούτου δεν αργεί να επέλθει το… ρουά ματ.

Ξεφεύγοντας από το σκηνικό μυθοπλασίας του ευφάνταστου βίντεο, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μία παρτίδα σκάκι μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο – για ευνόητους λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ MODEL S

Μπορούν να παίξουν είτε οι επιβάτες μεταξύ τους, είτε το «αυτοκίνητο» με κάποιον εκ των επιβατών. Ακόμη, το Tesla φέρει τη δυνατότητα να παίξει… μόνο του με τους ανθρώπους στο σαλόνι του απλά να παρακολουθούν.

Σημειώνεται ακόμη, πως πέρα από το λανσάρισμα το Chess, η Tesla ανακοίνωσε και την αναβάθμιση του γνωστού παιχνιδιού αγώνων kart, Beach Buggy Racing, το οποίο «παίζεται» μέσω του τιμονιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...