Nissan και Pep Guardiola βαδίζουν στον ίδιο δρόμο!

Η Nissan επέκτεινε τη χορηγική συνεργασία της με τους πρωταθλητές Αγγλίας

  • -
  • -

Στην επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας προχώρησαν οι Nissan και ο όμιλος City Football (City Football Group) ο οποίος απαρτίζεται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες Manchester City, New York City FC και Melbourne City FC.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα συνεχίσει ν’ αποτελεί τον Επίσημο Πάροχο Αυτοκινήτων των πρωταθλητών Αγγλίας, ενώ στην «οικογένεια» της Nissan εισχωρεί και ο προπονητής των «Πολιτών», Pep Guardiola, ο οποίος χρίστηκε πρεσβευτής της.

Τη χορηγική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών χαιρέτισε και ο Roel De Vies, Αντιπρόεδρος της Nissan και Παγκόσμιος Επικεφαλής Μάρκετινγκ: «Με ομάδες σε όλον τον κόσμο, το City Football Group είναι ο τέλειος εταίρος για τη Nissan. Μοιραζόμαστε το όραμα να διασκεδάσουμε τους ανθρώπους σε κάθε σημείο του πλανήτη, είτε μέσω ποδοσφαίρου παγκοσμίου επιπέδου, είτε μέσω κορυφαίων τεχνολογιών», είπε ο κ. Roel De Vies, ο οποίος δεν δίστασε ν’ αναφερθεί και στον τεχνικό της Manchester City, Pep Guardiola:

«Οι καινοτόμες στρατηγικές του Pep Guardiola έχουν οδηγήσει τη Σίτι στην κορυφή. Επομένως θα αποτελεί ιδανικό πρεσβευτή, ώστε να βοηθήσει στην ενσάρκωση του οράματος της μάρκας, Nissan Intelligent Mobility vision»

Ιδιαίτερα χαρούμενος, τέλος, παρουσιάστηκε και ο “Pep” ο οποίος δήλωσε πως «ανυπομονώ να δουλέψω ακόμη πιο στενά με τη Nissan. Αποτελεί έναν σπουδαίο εταίρο της ομάδας και γνωρίζω πως για το μέλλον είναι προγραμματισμένα πολλά συναρπαστικά πρότζεκτ».

Σημειώνεται πως η Ευφυής Κινητικότητα (Nissan Intelligent Mobility) περιλαμβάνει τρεις βασικούς πυλώνες καινοτομίας για το πώς κινούνται και οδηγούνται τα αυτοκίνητα, αλλά και το πώς ενσωματώνονται στην κοινωνία. Η Nissan επικεντρώνεται στην ανάπτυξη αυτόνομων αυτοκινήτων, δια την εξέλιξη τεχνολογιών που θα τα καθιστούν φιλικά προς το περιβάλλον και κάτι περισσότερο από απλά μέσα μεταφοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...