Kosmocar-Volkswagen: Για άλλη μία χρονιά… στο πλευρό του beach volley

O εισαγωγέας της γερμανικής μάρκας αποτελεί χορηγό του Πρωταθλήματος Beach Volley Masters & Juniors 2019, Ανδρών-Γυναικών

  • -
  • -

Τη συμπλήρωση 10 ετών στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) γιορτάζει η Kosmocar - Volkswagen, καθώς, για άλλη μία χρονιά, αποτελεί χορηγό του Πρωταθλήματος Beach Volley Masters & Juniors Ανδρών-Γυναικών.

Ως χορηγός μετακίνησης, ο γνωστός εισαγωγέας, ο οποίος εκπροσωπεί τις μάρκες του ομίλου VW, έχει διαθέσει στην Ε.Ο.ΠΕ. ένα στόλο μοντέλων της απαρτιζόμενο από  Polo, Golf, Touran και Tiguan.

Το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Beach Volley Masters & Juniors, Ανδρών-Γυναικών, συνιστά τη σημαντικότερη διοργάνωση beach volley στη χώρα μας, από τα σπλάχνα της οποίας έχει αναδειχθεί μια σωρεία ταλέντων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN TOUAREG 3.0 V6 TDI 286 PS 4MOTION

To φετινό πρωτάθλημα Masters Ανδρών-Γυναικών ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου στην Ίο για να συνεχιστεί στο Σχινιά, το Μαραθώνα, την Πλατεία Αριστοτέλους, την Αρχαία Ολυμπία και το Αντίρριο στη Ναυπακτία. Το «σφύριγμα της λήξης» θα δοθεί στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Όσον αφορά το αντίστοιχο των Juniors, ξεκίνησε στην Αττική στα τέλη του Ιουνίου και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, στις Ράχες Φθιώτιδας.

Σημειωτέον πως η Kosmocar-Volkswagen διατηρεί τη μακροβιότερη χορηγία στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...