Συνέδριο Ευρωπαίων εισαγωγέων Suzuki στην Ελλάδα

Διεξήχθη στην Αθήνα, με διοργανωτή τον Όμιλο Σφακιανάκη

  • -
  • -

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων Suzuki το οποίο πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στην Αθήνα, με διοργανωτή τον Όμιλο Σφακιανάκη.

Η επιλογή της χώρας μας για τη συνάντηση των Ευρωπαίων Εισαγωγέων της ιαπωνικής μάρκας έγκειται στη πολυετή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της Suzuki Motor Corporation και του Ομίλου Σφακιανάκη. Ο τελευταίος, μάλιστα, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Ιάπωνα κατασκευαστή για την εγκαινίαση των εξαγωγών του στη Γηραιά Ήπειρο, το 1967.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SUZUKI VITARA 1.0 BOOSTER JET ALLGRIP

Το «παρών» έδωσαν 70 καλεσμένοι από 29 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Takanori Suzuki, Deputy Executive General Manager, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν οι στρατηγικές αλλαγές που εξετάζει η μάρκα, τα επερχόμενα μοντέλα της στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς και μια πληθώρα άλλων θεμάτων, όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η ηλεκτρική και υβριδική τεχνολογία, μελλοντικές στρατηγικές συνεργασίες και η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της γκάμας.

Σημειωτέον ότι η Suzuki Ελλάδος, η οποία εκπροσωπείται από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει συλλέξει σημαντικές διακρίσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...