Τα 10 hypercars που ονειρεύονται να οδηγήσουν τα παιδιά

Οι πιτσιρικάδες του Ηνωμένου Βασιλείου δεν γνωρίζουν μόνο από Lamborghini και Ferrari, αλλά και από… υβριδικά hypercars

  • -
  • -

Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα κρατάει πολλά χρόνια. Από τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες και ονειρευόμασταν να καθόμαστε πίσω από το τιμόνι μιας πληθώρας hypercar, ώστε να συστηθούμε με τις εξωφρενικές επιδόσεις τους και με τον «απόκοσμο» βρυχηθμό του κινητήρα τους.

Στο πέρασμα των χρόνων, η έλξη των παιδιών για τα αυτοκίνητα έχει παραμείνει αναλλοίωτη. Ποια είναι, όμως, τα αυτοκίνητα που κυριαρχούν στα όνειρα των σύγχρονων παιδιών;

Η ανωτέρω απορία αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για τη διεξαγωγή μιας έρευνας από την βρετανική εταιρεία, TrackDays.co.uk, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή οδηγικών εμπειριών σε παιδιά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο στις… καρδιές των πιτσιρικάδων από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η Lamborghini Gallardo, με τα Nissan GT-R και Ferrari 430 να ακολουθούν.

Από τη λίστα δεν απουσιάζει και η ΒΜW i8, ένα μοντέλο που ενσωματώνει υβριδική τεχνολογία, γεγονός που καταδεικνύει πως τα γεννηθέντα τον 21ο αιώνα παιδιά συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις που αφορούν την αυτοκίνηση.

Ακολουθεί η λίστα με τα 10 αυτοκίνητα που δεσπόζουν… στα όνειρα των παιδιών, σύμφωνα με την εταιρεία TrackDays.co.uk:

 

1

Lamborghini Gallardo

2

Nissan GT-R

3

Ferrari 430

4

Aston Martin V8 Vantage

5

Audi R8

6

McLaren 570S

7

Porsche Boxster S

8

Jaguar F-TYPE

9

BMW i8

10

Chevrolet Camaro ZL1

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...