Όλη η ιστορία της Opel μέσα σε τρία συναρπαστικά βίντεο (vid)

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στους εορτασμούς των 120 χρόνων τα πιο εμβληματικά μοντέλα της, προσωπικότητες όπως ο Jurgen Klopp και οι πιστοί... οπαδοί της

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων, η Opel δημοσιεύει τρία συναρπαστικά βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούν τα ιστορικότερα μοντέλα της και ορισμένες μοναδικές ιστορίες αγάπης των πιστών… οπαδών της.

Με hashtag #Opel 120, η γερμανική μάρκα αναρτά την τριάδα των βίντεο στο Youtube, ενώ επιπλέον φωτογραφίες και υλικό “making-of” από την καμπάνια προσφέρονται –με το ίδιο tag- και στο Instagram.

Το πρώτο βίντεο, διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού, συνιστά μια περίληψη των 120 ετών παραγωγής αυτοκινήτων, όπου τα βλέμματα μαγνητίζουν το Opel Patent Motor Car “System Lutzmann“ του 1899, ένα Opel Kapitän, ένα Opel GT καθώς και η σημερινή ναυαρχίδα, το Opel Insignia. Ο φιλοσοφικός πυρήνας της μάρκας ενσαρκώνεται στο τρίπτυχο «Γερμανική, συναρπαστική και προσιτή», θέλοντας να καταδείξει τη δέσμευσή της για παραγωγή αυτοκινήτων αποδοτικών αλλά και προσιτών στο ευρύ κοινό.

Στο δεύτερο βίντεο το οποίο τιτλοφορείται “Οpel A-Z: 120 Years of Automobiles in Action”, διενεργείται μια σύζευξη της παράδοσης με το παρόν και το μέλλον. Μεγάλοι πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, είναι ένα εκ των best-seller της μάρκας, το Corsa, ο Jurgen Klopp, Γερμανός προπονητής της Liverpool και πρεσβευτής της μάρκας, καθώς και το όραμα της μάρκας για δυναμική είσοδο στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Επιπροσθέτως, προβάλλονται μια σειρά ιστορικών στοιχείων της μάρκας από το A - Adam Opel, B-Bold μέχρι το Z-Zeitgeist.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ 120 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ OPEL

Στο τρίτο βίντεο «ζωντανεύει» το παιχνίδι καρτών “Quartett”. Επιβλητική είναι η παρουσία του μουσικού παραγωγού Moses Pelham, του παρουσιαστή Det Muller, του ηθοποιού Emily Cox, του νικητή του Le Mans και πρεσβευτή της μάρκας Jockel Winkelhock, καθώς και μιας σειράς άλλων προσωπικοτήτων. Απαρατήρητη, επίσης, δεν περνάει και η Rieke Van Manta, μια οπαδός της Opel που η αγάπη της για τη μάρκα έχει γίνει τατουάζ στο σώμα της.

Σημειώνεται, πως συνολικά στα βίντεο θα εμφανιστούν περίπου 30 μοντέλα, με τη φωτογράφηση να διενεργείται στο εργοστάσιο της Opel στο Russelheim.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...