Ένα “θηρίο” για ολόκληρη την οικογένεια (video)

Με 4 πόρτες και σύστημα τετρακίνησης

  • -
  • -

Τα τροχόσπιτα και συγκεκριμένα τα αυτοκινούμενα έχουν σκοπό να σε πηγαίνουν εκεί που θέλεις εσένα και ολόκληρη την οικογένειά σου. Ωστόσο, το “εκεί” που θέλεις αρκετές φορές δεν είναι εφικτό. Από την άλλη, το αυτοκινούμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο, έχει τις δυνατότητες να σε πάει σε τοποθεσίες που δεν θα μπορούσες με ένα… απλό όχημα της κατηγορίας να φτάσεις.

Το αυτοκινούμενο, κατασκευασμένο από τη Freightliner, έχει τέσσερις πόρτες και σύστημα τετρακίνησης. Δύο χαρακτηριστικά πολύ σπάνια για τέτοιου είδους οχήματος. Μάλιστα κάτω από το καπό υπάρχει ένας ισχυρός diesel κινητήρας 353 ίππων και 1.491 Nm ροπής. Οι 44 ιντσών τροχοί εξασφαλίζουν την καλύτερη πρόσφυση, άνεση και δυνατότητα να φτάσει πολύ μακριά, χωρίς να επηρεάζεται από το τερέν. Τα πλαϊνά φέρουν ατσάλινη ενίσχυση και ο όγκος του ντεπόζιτου φτάνει τα 130 γαλόνια (σε σχέση με τα 50-80 που συνήθως τοποθετούν σε αυτοκινούμενα).

Το εσωτερικό είναι αρκετά άνετο με τραπέζι, καναπέ, κουζίνα με φούρνο, νεροχύτη και αρκετές θέσεις αποθήκευσης. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και εφτά άτομα, ενώ ο χώρος του μπάνιου είναι μεγαλύτερος σε σχέση με “συμβατικά” μοντέλα. Δεν φέρει μόνο ένα κλιματιστικό, αλλά τρία! Το κόστος απόκτησης είναι λίγο πιο κάτω από τα 350.000 ευρώ, για το μεταχειρισμένο με 14.484 χιλιόμετρα στο οδόστρωμα. Σίγουρα είναι ακριβό, αλλά πόσο cool θα δείχνεις όταν φτάσεις στο… camping;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...