Kia και Rafa Nadal: Χέρι - χέρι στη γιγάντωσή τους

Ο 33χρονος τενίστας αποτελεί τον παγκόσμιο πρεσβευτή της κορεατικής μάρκας

  • -
  • -

Ο «μύθος» του 33χρονου Ισπανού τενίστα Rafael Nadal συνεχίζει να γιγαντώνεται, όπως αποδεικνύεται και από την παρουσία του στα ημιτελικά του τρέχοντος Wimbledon.

Ο “Rafa” διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση με τις επιτυχίες, ενώ μακρά διάρκεια χαρακτηρίζει και τους ισχυρούς δεσμούς του τενίστα με την Kia, μέσω 15ετούς χορηγικής συνεργασίας.

Οι πρώτες συστάσεις των δύο πλευρών εκτυλίχθηκαν το 2004, όταν ο Ισπανός “σούπερσταρ”, σε ηλικία μόλις 18 ετών, χρίστηκε πρεσβευτής της Kia για την ισπανική αγορά.

Δύο χρόνια αργότερα (2006), οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ενισχύθηκαν περαιτέρω, με τη χορηγική συνεργασία τους να μην περιορίζεται στα στενά όρια της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά να επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο (παγκόσμιος πρεσβευτής).

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της κορεατικής μάρκας, Emilio Herrera, αναγνωρίζει τα αμοιβαία οφέλη των δύο εταίρων, όπως ανέφερε και σε δηλώσεις του: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων η Kia και ο Rafa Nadal οικοδόμησαν μια κερδοφόρα συνεργασία, βασισμένη στο πάθος, τη σκληρή δουλειά και διάθεση για αντιμετώπιση των δυσκολιών. Ο “Rafa” έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της μάρκας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Πέρα από τον δημοφιλή τενίστα, η Kia διατηρεί μια σειρά χορηγικών συνεργασιών και με άλλους αθλητές, καθώς και με τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, όπως είναι το Australia Open και το UEFA Europa League.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...