Νέο Opel Movano: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες με τιμή 27.925 ευρώ

Η συγκεκριμένη τιμή αφορά τη γερμανική αγορά

  • -
  • -

Με τιμή εκκίνησης στα 27.925 ευρώ προσφέρεται στη γερμανική αγορά το επαγγελματικό νέο Opel Movano το οποίο ξεκίνησε την εμπορική του πορεία.

Η συγκεκριμένη τιμή (χωρίς ΦΠΑ) αφορά το Movano panel van με εμπρόσθια κίνηση (FWD) και μικτό βάρος 2,8 τόνων, ενώ η τιμή της δημοφιλέστερης έκδοσης, των 3,5 τόνων, με μεσαίο μεταξόνιο, μεσαίο ύψος και εμπρόσθια κίνηση, ξεκινά από 32.325 ευρώ.

Η γκάμα κινητήρων του νέου Movano βασίζεται στον ισχυρό BiTurbo diesel με τη μέτρια κατανάλωση. Οι κινητήρες 2.3L –πληρούν τα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP (light duty) ή Euro VId (heavy duty) – κυμαίνονται από 131 έως 180 ίππους. Συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, προσφέρουν από πέντε έως δέκα περισσότερους ίππους και αυξημένη ροπή από 20 - 40 Nm. Ο κορυφαίος 180 ίππων BiTurbo αποδίδει μέγιστη ροπή 400Nm. Παράλληλα, η μέτρια κατανάλωση έχει θετική επίδραση στο λειτουργικό κόστος.

Οι κινητήρες συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό ή (αργότερα) ένα αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο, ενώ εκτός από την εμπρόσθια κίνηση, το “heavy duty” Movano προσφέρει επίσης τη δυνατότητα της πίσω κίνησης και με διπλούς τροχούς. Οι πισωκίνητες εκδόσεις του Movano μπορούν επίσης να παραγγέλνονται με μπλοκέ διαφορικό.

Την ομάδα συστημάτων υποστήριξης οδηγού «στελεχώνουν», μεταξύ άλλων, τα συστήματα Side-Wind Assistant, Blind Spot Warning, Rear Vision, Lane Keep Assist (προαιρετικό) ενώ περαιτέρω διευκόλυνση παρέχει μια ειδική κάμερα που δείχνει στον οδηγό τι συμβαίνει πίσω από το όχημα, ενώ αυτό κινείται.

Τη γραμμή παραγωγής περνάνε πάνω από 150 εκδόσεις- από panel vans, chassis (σασί) και platforms cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ NEO OPEL MOVANO ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Το μεγαλύτερο επαγγελματικό van της Opel προσφέρει έως 22 προαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους που έχουν άθροισμα 104 λίτρα πρόσθετου χώρου, ενώ, σε επίπεδο συνδεσιμότητας ξεχωρίζει το σύστημα Navi 50 IntelliLink Pro -συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto – με την οθόνης αφής των 7 ιντσών.

Με το Combo Cargo και το νέο Vivaro, το Movano ολοκληρώνει το στόλο ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel (LCV), που είναι και ο νεότερος της αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...