Νέο Opel Movano: Πιο πρακτικό και ασφαλές από ποτέ

Ξεχωρίζει η ποικιλία εκδόσεων και η αφθονία συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού

  • -
  • -

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της εμπορικής πορείας του νέου Opel Vivaro, η Opel υποβάλλει σε σημαντικές αναβαθμίσεις και το μεγαλύτερο επαγγελματικό βαν της, Movano, κατθιστώντας το πιο μοντέρνο, ασφαλές, και πρακτικό από ποτέ. 

Τη γραμμή παραγωγής περνάνε πάνω από 150 εκδόσεις- από panel vans, chassis (σασί) και platforms cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van.

Το μήκος χώρου φόρτωσης των Movano panel vans μπορεί να φτάσει έως 4,38 μέτρα, το ύψος έως 2,14 μέτρα, και χωρητικότητα χώρου φόρτωσης έως 17 τετραγωνικά μέτρα, ενώ, ανάλογα με την έκδοση, το μικτό βάρος του φτάνει τους 4,5 τόνους.



ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL CROSSLAND X 1.2T 130 PS

Διευκόλυνση στη φόρτωση των αντικειμένων προσφέρει ο φωτισμός LED στο πίσω τμήμα του panel van, με τη συρόμενη πλαϊνή πόρτα να είναι αρκετά μεγάλη για τη φόρτωση μιας ευρωπαλέτας. Προαιρετικά, οι αποθηκευτικοί χώροι ανέρχονται σε 22 , όλοι εργονομικά τοποθετημένοι, προσθέτοντας συνολική χωρητικότητα 104 λίτρων.

Ο επαγγελματίας που θα επιλέξει το Movano θα απολαύσει μία πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, μεταξύ των οποίων είναι το σύστημα Κάμερας “Rear Vision”, το σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Alert) και το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning).

Έμφαση, τέλος, έχει δοθεί και στη συνδεσιμότητα, μέσω της αφθονίας συστημάτων infotainment, τα οποία είναι συμβατά με Apple CarPlay και Android και πλαισιώνονται από μια οθόνη αφής 7,0”.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...