Camp Jeep: Εκεί όπου θέλουν να βρεθούν όλοι οι λάτρεις του off road

Η μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της Jeep στην Ευρώπη θα φιλοξενηθεί στο θέρετρο San Martino di Castrozza

  • -
  • -

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους συμμετάσχουν στο φετινό Camp Jeep, το τριήμερο 12-14 Ιουλίου στην Ιταλία. Στο χειμερινό θέρετρο San Martino diCastrozza, στις Δολομιτικές Άλπεις, κάνει πρεμιέρα το Gladiator, το pick up της αμερικάνικης μάρκας που θα δούμε και στην Ελλάδα εντός του 2020.

Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 της Mopar και μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων της μάρκας θα δείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep. Οι 1.600 συμμετέχοντες στο Camp Jeep θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy.

Το GOCAR βρέθηκε στο Camp Jeep και σύντομα θα διαβάσετε όσα βιώσαμε στον χώρο.

Το 3ημερο πρόγραμμα αποτελεί μια γιορτή ελευθερίας, πάθους για περιπέτεια, αλλά και μια ευκαιρία για να ανακαλύψει το κοινό τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διαδρομές συνολικού μήκους άνω των 40 χιλιομέτρων όπου οι οδηγοί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

Παράλληλα το Camp Jeep αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς το περιβάλλον εκδήλωση, με τις κατασκευές του Camp να έχουν δημιουργηθεί με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή και χρειάζεται να απομακρυνθούν ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ JEEP

Οι φίλοι της μάρκας από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης να ανακαλύψουν για πρώτη φορά το νέο pickup της Jeep, το Gladiator, με το οποίο η μάρκα επιστρέφει στην κατηγορία μετά από 27 χρόνια. Παράλληλα η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 από τη Mopar, αλλά και η πλούσια σειρά διαθέσιμων αξεσουάρ, θα αποδείξουν για ακόμα μία φορά το λόγο που η Jeep είναι η κορυφαία μάρκα και σε επίπεδο εξατομίκευσης.

Τέλος η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μία σειρά δρώμενων (συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια για τα παιδιά, κτλ.) που θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και το ελεύθερο πνεύμα της μάρκας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...