Νέο Fiat 500 Dolcevita: Κάθε μήνας είναι καλοκαίρι (video)

Μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο, η ιταλική μάρκα μας ταξιδεύει στην Ιταλική Ριβιέρα της δεκαετίας του 60

  • -
  • -

Το εμβληματικό «500ράκι», λίγες μέρες πριν (4/7) έκλεισε 62 χρόνια ζωής και η Fiat γιόρτασε ανακοινώνοντας πως λανσάρει μια ειδική έκδοση με ονομασία Dolcevita.

Οι συμβολισμοί του ονόματος βρίθουν, κάτι που αποδεικνύεται και μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο που δημοσίευσε η ιταλική μάρκα, με τίτλο “New 500 Dolcevita. July Forever” (Νέο Dolcevita. Ιούλιος για πάντα).

Η επιλογή του δεύτερου, κατά σειρά μήνα, του καλοκαιριού για την ονοματοδοσία του βίντεο, πηγάζει από τον μήνα γενεθλίων του 500, καθώς και από την διάχυτη αίσθηση πως με ανοιχτή την οροφή, κάθε μήνας είναι… καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η Fiat, αρχικά, μας ταξιδεύει στην Ιταλική Ριβιέρα της δεκαετίας του 60’, εκεί που τα σκάφη δεν σταματάνε λεπτό να «χαϊδεύουν» τα κύματα, που οι καφετέριες ξεχειλίζουν από ζωή, και τα παιδιά παίζουν ανέμελα.

Στη συνέχεια και αφού έχουμε συστηθεί με αυτή τη θρυλική περίοδο, η ιταλική μάρκα μας μεταφέρει τεχνηέντως στη Ρώμη του σήμερα. Στην ιταλική πρωτεύουσα που τα πάντα έχουν αλλάξει, εκτός από την επιβλητική και συνάμα χαριτωμένη παρουσία του Fiat 500.

To Dolcevita ξεχωρίζει στην κάμπριο έκδοσή του, με τα βλέμματα να μαγνητίζουν οι αλουμινένιες ζάντες με το «διαμαντέ» φινίρισμα, η υφασμάτινη οροφή με τις γαλανόλευκες ρίγες, τα δερμάτινα καθίσματα και το ξύλινο ταμπλό που «αγκαλιάζεται» από μια εξαιρετικά λεπτή ειδική επικάλυψη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...