Η Seat αναβαθμίζει τα μοντέλα της

Οι αναβαθμίσεις αφορούν τα Tarraco, Ateca, Alhambra, Leon, Arona, Ibiza και Leon Sportourer ST

  • -
  • -

Σε ενέσεις ποιότητας υποβάλλει η Seat τη γκάμα των μοντέλων της, με στόχο να καταστήσει τα τελευταία πιο ελκυστικά, εύχρηστα, ασφαλή και εξατομικευμένα.

Tarraco

Το μεγάλο SUV της ισπανικής μάρκας, Tarraco, εφοδιάζεται –προαιρετικά- με ένα σύστημα Υποστήριξης Ρυμουλκούμενων, καθώς και με μια υποδοχή 230V στον χώρο αποσκευών –η οποία, επί παραδείγματι, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επαναφόρτιση του ηλεκτρικού σκούτερ της Seat, eXs KickScooter.

Ateca

Στον στάνταρ εξοπλισμό του Ateca προστίθεται ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotainment των 8 ιντσών, το οποίο αντικαθιστά αυτό των 6,5. Οι καταναλωτές, παράλληλα, θα μπορούν να επιλέξουν δύο θύρες USB στο πίσω μέρος των εκδόσεων Style, Xcellence και FR. Όσον αφορά την κορυφαία έκδοση του εν λόγω SUV, αυτή διατίθεται με το πακέτο Easy-Plug-in το οποίο ενσωματώνει στον χώρο αποσκευών υποδοχείς 230V και 12V.

Επιπροσθέτως, οι προσθιοκίνητες εκδόσεις του Ateca, στα πακέτα εξοπλισμού Style, Xcellence και FR, θα διατίθενται με σύστημα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών. Ακόμη, το πακέτο FR θα προσφέρεται και με την επιλογή του Black Pack, το οποίο περιλαμβάνει μαύρες γραμμές στην οροφή, γυαλιστερά μαύρα πλαίσια παραθύρων και μια σειρά άλλων στιλιστικών στοιχείων. Σημειώνεται πως την εμφάνισή της κάνει και μία νέα χρωματική επιλογή, η Crystal Black.

Arona

Το μικρότερο όχημα ελεύθερου χρόνου της Seat περνάει, πλέον, τη γραμμή παραγωγής και με το χρώμα Pure Red, το οποίο διατίθεται και στο Ibiza hatchback.

Leon

Σε πληθώρα αναβαθμίσεων έχει υποβληθεί και το Leon, κυρίως δια της παρουσίασης της έκδοσης Sport Black Matt. Ακόμη, στον ανανεωμένο εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται εξωτερικοί μαύροι καθρέπτες, καθίσματα Alcantara και μαύρη εσωτερική οροφή.

Alhambra

To πολυμορφικό Seat Alhambra επωφελείται στον στάνταρ εξοπλισμό του από τα συστήματα πλοήγησης 6,5 ιντσών, Αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου, ενώ προστίθεται και η επιλογή χρώματος Reflex Silver.

Leon Sportourer ST (Leon ST)

Αναφορικά με το Leon Sportourer ST (γνωστό και ως Leon ST), το χρώμα Sport Black Matt θα συνοδεύεται από μαύρες γραμμές στην οροφή, ενώ η παλέτα χρωμάτων ενισχύεται με το Pure Red, καθώς και το Dynamic Grey (αποκλειστικά για την έκδοση FR).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ SEAT MII ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2020

Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την «εκπνοή» του 2019, θα εκκινήσει και η παραγωγή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης Mii electric, το οποίο θα «φορά» ένα ηλεκτρικό μοτέρ 83 ίππων και 212 Nm ροπής, με τις μπαταρίες ιόντων λιθίου 36,8 kWh να του χαρίζουν αυτονομία 260 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...