Ένα κομβόι 23 εμβληματικών Alfa Romeo "συστήνεται" με τη Μακεδονία

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφετηρία την Ηγουμενίτσα και προορισμό τη Θεσσαλονίκη

  • -
  • -

Την τρίτη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο γνωστός σύλλογος φίλων της Alfa Romeo “Registro Italiano Alfa Romeo” (RIAR) με κουστωδία κάποια από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα στην ιστορία της μάρκας.

Αφορμή της επίσκεψης αποτέλεσε ο «Γύρος της Μακεδονίας», μια περιήγηση στην ιστορική περιοχή της Ελλάδας. Με σημείο αφετηρίας το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, 23 κλασσικές Alfa Romeo ξεκίνησαν το ταξίδι την περασμένη Παρασκευή, περνώντας από την Καστορία, τον Άγιο Αχίλειο, το Νυμφαίο και τη λίμνη Κερκίνη, ενώ το «κομβόι» που μεταφέρει την ιστορία της Alfa Romeo θα επισκεφτεί επίσης το Άγιο Όρος και τη Βεργίνα.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE 2.2D Q4




Την Πέμπτη 11/7 θα διενεργηθούν οι απαραίτητες… συστάσεις και με τους Θεσσαλονικείς στην Πλατεία Αριστοτέλους (10:00 – 17:00). Ανάμεσα στα μοντέλα που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης θα είναι το 6C 1500SS του 1929, το 4C καθώς και η Stelvio, η οποία αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο υποστήριξης της εκδήλωησης.

Το RIAR θα αποχαιρετήσει τη χώρα μας την Παρασκευή (12/7), αφού προηγηθεί – το βράδυ της ίδιας μέρας- ένα δείπνο στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

 

 

       

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...