Γραφείο με ρόδες… του ενός εκατομμυρίου

Πραγματικά, θα θέλαμε να δούμε το σπίτι του ανθρώπου που θα το αγοράσει

  • -
  • -

H Lexani Motorcars έχει τη φήμη της εταιρείας που παίρνει ένα μεγάλο όχημα και το μετατρέπει σε κάτι… υπερβολικό, με την καλή έννοια. Το παραπάνω κατατάσσεται σε αυτή την κατηγορία με το ενός εκατομμυρίου δολαρίων όχημα της Ford να σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Το G:77 Sky Master έχει 10 μέτρα μήκος και μπορεί να γίνει το… κινητό σου γραφείο. Τα χρήματα που θα καταθέσεις για να παραλάβεις αυτό το όχημα δεν πάνε “χαμένα”, μιας και μέρος αυτών πάνε και στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί (βρίσκεις σε διάφορα σημεία επενδύσεις από 24 καρατίων χρυσό).

Οι φωτογραφίες δεν έχουν επεξεργαστεί, μιας και ο χρωματισμός στην καμπίνα είναι όντως θερμός. Έξι άνετες πολυθρόνες επενδυμένες με ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορούν να φιλοξενήσουν τους επιβάτες, κρατώντας τους ζεστούς και χαλαρούς, χάρη στη θερμαινόμενη επιλογή και τη δυνατότητα για μασάζ. Φυσικά υπάρχει κουζίνα, τουαλέτα και ειδική αίθουσα VIP. Παράλληλα, για την ψυχαγωγία και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις αναλαμβάνει η οθόνη των 65 ιντσών.

Θα θέλαμε όμως πολύ να δούμε το σπίτι ή το αυτοκίνητο του ανθρώπου, που παρέχει για τον εαυτό του και για τους συνεργάτες του αυτό το “γραφείο”.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...