Η εντυπωσιακή Alfa Romeo Tonale στο Goodwood

Alfa Romeo και Jeep ανακοίνωσαν τη σύνθεσή τους για το Φεστιβάλ Ταχύτητας

  • -
  • -

Σε σημείο συνάντησης κάποιων εκ των εντυπωσιακότερων μοντέλων μετατρέπεται το ετήσιο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, μια γιορτή της αυτοκίνησης, από την οποία δεν θα μπορούσαν ν’ απουσιάζουν οι δύο premium μάρκες του ομίλου FCA.

Ο λόγος για τις Alfa Romeo και Jeep, οι οποίες έχουν… κατέβει με «όπλα» τα Grand Cherokee Trackhawk και την ειδική έκδοση  Alfa Romeo Racing” της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, τα οποία θα απελευθερώσουν συνολική ισχύ 1.230 ίππων στην ανάβαση του Φεστιβάλ.

Το «παρών», παράλληλα, θα δώσει το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing, στο τιμόνι του οποίου θα κάτσει ο Antonio Giovinazzi, όπως και το σχεδιαστικά πρωτοποριακό, πρωτότυπο SUV και βραβευμένο στα “Car Design Award 2019” Alfa Romeo Tonale, συνοδεία της plug-in υβριδικής έκδοσης του Jeep Renegade.

Επιπροσθέτως, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την ισχύ των μοντέλων με το θρυλικό σήμα Quadrifoglio, αλλά και τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της Jeep.

Σημειώνεται πως, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταχύτητας, η Jeep θα προχωρήσει σε μια επίδειξη των δυνατοτήτων εξατομίκευσης του στιλ και των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε μοντέλου, δια της παρουσίας της ειδικής έκδοσης Night Eagle του Compass και του Wrangler 1941 designed by Mopar®.


Jeep Grand Cherokee Trackhawk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...