King of Drift: Ισχυρές δονήσεις από μια Toyota Supra των 690 ίππων (vid)

Ο “αδάμαστος” Ιάπωνας έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων που τον καθιστούν… απολαυστικό

  • -
  • -

Ισχυρές δονήσεις προβλέπονται στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, κάτι για το οποίο φαίνεται πως φροντίζει μια A90 Toyota Supra που καταφτάνει για να διεκδικήσει το «στέμμα» του βασιλείου του drifting.

Το εν λόγω «αδάμαστο» ιαπωνικό όχημα, που φημίζεται για τις drifting δεξιότητές του, προανήγγειλε την παρουσία του μέσω ενός βίντεο όπου μας προϊδεάζει για τα όσα θα αντικρύσουν οι επισκέπτες του FoS.

Τόσα τα πλάνα όσο και τα skills αυτοκινήτου και οδηγού κρίνονται εντυπωσιακά, αλλά δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτά, εφόσον δεν είχαν προηγηθεί κάποιες καίριες επεμβάσεις, σε συνεργασία με την ομάδα ειδικών “HKS”.

Ειδικότερα, πηγή τροφοδότησης του πισωκίνητου Supra δεν αποτελεί ο εξακύλινδρος κινητήρας της BMW, αλλά το «ιερό», στον κόσμο του street racing και της δευτερογενούς αγοράς, μοτέρ “2JZ-GTE”, το οποίο μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί χωρίς ν’ απωλέσει την αξιοπιστία του.

Ο κινητήρας μάλιστα, συνοδεύεται από έναν υπερσυμπιεστή HKS - καθώς και κάποια άλλα δυναμικά στοιχεία (νέο σύστημα ανάρτησης, ελαστικά, τροχοί, αεροτομή) - που εκτοξεύει την απόδοση του στους 690 ίππους και 884 Nm ροπής.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...