Sex and the City 2

Πρωταγωνιστούν Mercedes-Benz και Maybach

  • -
  • -

Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ "Το Hollywood στην υπηρεσία του αυτοκινήτου και το αντίστροφο" έχει την υπογραφή των Mercedes-Benz και της δημοφιλούς σειράς "Sex and the City". Ο λόγος φυσικά για την ταινία "Sex and the City 2" στην οποία, εκτός από τις Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda πρωταγωνιστούν ακόμη οι Mercedes-Benz S400 HYBRID, E-Class Cabriolet, G-Class καθώς και η Maybach.

Ο Mr Big έχει μια S400 HYBRID για χλιδάτες αλλά και green μετακινήσεις, αν και στους δρόμους της Νέας Υόρκης βρίσκεται μπροστά στις κάμερες και πίσω από το τιμόνι νέας E-Class Cabriolet. Στον ρόλο του νέου ανοιχτού αστεριού της Mercedes περιλαμβάνεται και ο γάμος των… γκέι φίλων της παρέας. Η Samantha παραμένει πιστή στα 4x4, αντικαθιστώντας όμως την GLK που οδηγούσε στην πρώτη ταινία με το θρυλικό offroader της Mercedes-Benz, την σκληροτράχηλη G-Class. Τέλος, οι λιμουζίνες της Maybach αναλαμβάνουν την πολυτελή μετακίνηση των τεσσάρων φιλενάδων στο εξωτικό τους ταξίδι στο Abu Dhabi.

 

Microsite, διαγωνισμοί και ταξίδια

Ως ο αποκλειστικός -από την αυτοκινητοβιομηχανία- συνεργάτης της ταινίας "Sex and the City 2", η Mercedes-Benz ετοιμάζεται να συνοδεύσει την έναρξη της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες με το δικό της microsite, αλλά και με έναν διαγωνισμό στο Facebook, όπου προσφέρεται ως πρώτο βραβείο ένα ταξίδι για τέσσερις στη Νέα Υόρκη.

Το "Sex and the City 2", η συνέχεια του blockbuster του καλοκαιριού του 2008, αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Μαΐου 2010. Μέχρι τότε οι fun της θηλυκής τετράδας μπορείτε να απαντήσετε στο σχετικό κουίζ του www.yupi.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...