Μαθητές σχολείων στα "άδυτα" του εργοστασίου της Nissan στη Βαρκελώνη (vid)

Οι μαθητές δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους

  • -
  • -

 Στα «άδυτα» του εργοστασίου της Nissan στη Βαρκελώνη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν οι μαθητές από διάφορες σχολικές τάξεις, ανακαλύπτοντας τις εφαρμοζόμενες διαδικασίες παραγωγής, καθώς και τις προκλήσεις της μάρκας σε αναδυόμενους τομείς.

Ειδικότερα, οι μαθητές πήραν μια «πρόγευση» αναφορικά με την αυτόνομη οδήγηση, την ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων, ενώ, παράλληλα, περιηγήθηκαν στα «ενδότερα», εκεί που κατασκευάζονται τα Navara, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200, η παραγωγή του οποίου γίνεται αποκλειστικά στη Βαρκελώνη.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN MICRA 1.0 IG-T 100 PS

Η Nissan έχει δώσει σε περισσότερους από 800 μαθητές  την ευκαιρία να συστηθούν δια ζώσης με τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τις αρχές του 2019. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποτελούν ένα έναυσμα στους μαθητές για σταδιοδρομία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της προηγμένης μηχανικής.

Η ιαπωνική μάρκα θα συνεχίσει τις εν λόγω ενέργειες, με στόχο να εμφυσήσει στους μαθητές τα οφέλη των «πράσινων» οχημάτων, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές σχεδιαστών και μηχανικών αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...