Οδηγώντας μια McLaren από την ηλικία των τριών (video)

Αν σας το ζητήσουν τα παιδιά σας, πώς θα μπορέσετε να πείτε «όχι»;

  • -
  • -

Λίγα χρόνια μετά το λανσάρισμα μιας McLaren P1 τύπου “Ride On” για παιδιά, η βρετανική φίρμα χαρίζει το χαμόγελο ξανά στους μικρούς μας φίλους παρουσιάζοντας μια «παιδική» McLaren 720S.

Ο λόγος για τη σμίκρυνση της τελευταίας έκδοσης του πολυβραβευμένου μοντέλου, το οποίο, πρόσφατα, ψηφίστηκε σε “Κορυφαίο Αυτοκίνητο Επιδόσεων για το 2019”, από την κριτική επιτροπή του θεσμού “World Car of the Year”.

Το παιδικό αυτοκίνητο θα πωλείται σε μια πληθώρα επιλεγμένων καταστημάτων παιχνιδιών ανά τον κόσμο, με αρχική τιμή τα 352 ευρώ και θα απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα 3-6 ετών.

Μάλιστα, θα φιλοξενεί και πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παραπέμπουν στην original έκδοση, όπως είναι οι «δίεδρες πόρτες» πλαισιωμένες από επιφάνειες κατασκευασμένες από υλικά που μοιάζουν με ανθρακόνημα.

Το μίνι supercar θα διατίθεται στη γκάμα χρωμάτων της «αυθεντικής» 720S, ενώ λίγο αργότερα θα προσφέρεται και στο εμβληματικό, αποκλειστικό χρώμα της φίρμας, Papaya Spark.

Πηγή τροφοδοσίας θα αποτελεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ το πεντάλ γκαζιού θα συνοδεύεται και από κάποιους ήχους «κινητήρα» που θα απογειώνουν τη διάθεση των παιδιών. Επίσης, ο έλεγχος του αυτοκινήτου θα μπορεί να διενεργηθεί και μέσω ενός τηλεχειριστηρίου, κάτι που καθιστά εφικτή την παρέμβαση των γονέων.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει ένας πίνακας οργάνων καθώς και ένα σύστημα infotainment για τη ρύθμιση του οποίου θα φροντίζουν μερικά κουμπιά. Οι μικροί μας φίλοι, τέλος, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια ταινία και να ακούσουν το αγαπημένο τους τραγούδι, χάρη στις υποδοχές USB και κάρτας SD.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...