28χρονη μετέτρεψε ένα Tesla Model 3 σε… pick up (video)

Δεν μπορούσε να περιμένει την αποκάλυψη του pick up της μάρκας

  • -
  • -

«Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι το πιο έξυπνο ή το πιο χαζό πράγμα που πρόκειται να κάνω, αλλά η ουσία είναι πως “καίγομαι” για ένα ηλεκτρικό pick up. Και πιο συγκεκριμένα, θέλω διακαώς ένα Tesla Pick up», διαμηνύει στην εισαγωγή του βίντεό της η γνωστή Youtuber Simone Giertz, προετοιμάζοντάς μας για το τι θα ακολουθήσει.

Εξουθενωμένη, ενδεχομένως, από την προσμονή για την αποκάλυψη του pick up της Tesla και υπό την ανάγκη ενός ηλεκτρικού ημιφορτηγού με καρότσα, η 28χρονη από τη Σουηδία, είπε να πάρει την κατάσταση… στα χέρια της, κατασκευάζοντας το δικό της.

Το μοντέλο που αποφάσισε να μεταμορφώσει είναι ένα Tesla Model 3. Ο λόγος έγκειται στη χαμηλή, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, τιμή του, καθώς και στο ατσάλινο αμάξωμά του που καθιστά ευκολότερη την επεξεργασία του.

Προτού πιάσει δουλεία, η «Βασίλισσα των σκ@τ*%$ν ρομπότ», όπως την αποκαλούν, αφιέρωσε ένα χρόνο στον σχεδιασμό και την οργάνωση του μεγαλεπήβολου εγχειρήματός της. Aκόμη, προκειμένου να ευοδωθούν οι προσπάθειές της, η Simone Giertz συνέθεσε μια ετερόκλητη ομάδα μηχανικών και ανθρώπων που τροποποιούν μόνοι τους (DIY) αυτοκίνητα.

Ύστερα από αμέτρητες εργατοώρες η νεαρή Youtuber, είδε το όνειρό της να παίρνει σάρκα και οστά. Δημιούργησε το δικό της ηλεκτρικό Tesla pick up, πριν… τον Elon Musk.

«Στόχος μου είναι να μην αποκτήσω ποτέ ένα βενζινοκίνητο. Είμαι μέλος εκείνης της καινούριας γενιάς νέων οδηγών που θα οδηγούν μόνο ηλεκτρικά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Simone.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...