Πήγε για test drive παρέα με ένα φίδι 3,5 μέτρων!

Τα 10 πιο περίεργα πράγματα που έχουν φέρει μαζί τους οδηγοί στη δοκιμή ενός αυτοκινήτου

  • -
  • -

Ποιος θα το πίστευε αν του έλεγαν πως ένας υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου παρίστατο σε ένα test drive φέρνοντας μαζί του ένα φίδι ή ένα άλογο;

Και όμως, σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής πλατφόρμας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων “CarGurus”, τα εν λόγω ζώα είναι μόλις δύο από τα εκατοντάδες περίεργα «πράγματα» που αντίκρυσαν πολλοί έμποροι αυτοκινήτων τους τελευταίους 12 μήνες, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, οι έμποροι αποκάλυψαν πως πολλοί πιθανοί αγοραστές τους επισκέφτηκαν συνοδεία ζώων και αντικειμένων που ουδέποτε φαντάζονταν πως θα συναντήσουν κατά τη διενέργεια μιας απλής δοκιμής αυτοκινήτου.

Ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο περίεργα πράγματα που έφεραν οι αγοραστές μαζί τους στο πλαίσιο ενός test-drive

 1. Ένα «τυχερό» αυγό
 2. Ένα άλογο
 3. Ένα κατοικίδιο φίδι 3,5 μέτρων
 4. Ένα τυφέκιo
 5. Τις στάχτες ενός νεκρού συγγενούς
 6. Δύο παπαγάλους
 7. Ένα ακορντεόν
 8. Ένα στρώμα
 9. Ένα κλομπ
 10. Ένα ζευγάρι παντόφλες


«Αυτά τα παραδείγματα μπορεί ν’ αποτελούν ακραίες περιπτώσεις, αλλά καταδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να σιγουρεύεις πως η αγορά (σ.σ. ενός αυτοκινήτου) ικανοποιεί τις ανάγκες σου. Στο τέλος, θα ήταν απογοητευτικό να φτάσεις με το νέο σου αυτοκίνητο σπίτι μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσεις πως το αγαπημένο σου φίδι μήκους 3,5 μέτρων δεν χωράει σε αυτό», σημείωσε ο Chris Knapman, συντάκτης του CarGurus.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...