Βράβευση για την ψηφιακή καμπάνια του Nissan Qashqai

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο των Digital Media Awards

  • -
  • -

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Tablet or Mobile Advertising”, απέσπασε η ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της Tempo OMD Hellas με την κωδική ονομασία “Nissan Qashqai Aurora & Social Cars” που αφορούσε το ομώνυμο SUV της μάρκας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Digital Media Awards που διεξήχθησαν στο Μουσείο Οίνου.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, τα οποία για 6η συνεχή χρονιά αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN QASHQAI 1.3 DIG-T 140 PS


Όσον αφορά τις συμμετοχές αυτές «εξετάστηκαν» από επιτροπή αποτελούμενη από 28 ειδικούς των ψηφιακών μέσων, με πρόεδρο τον Michael Iskas, Global President της The Story Lab και Board Director της Gleam Futures.

Τα Social Cards είναι νέα, καινοτόμα mobile first ad-formats, που επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να επεκτείνουν την αποτελεσματικότητα του Social Media περιεχομένου τους στο περιβάλλον premium τοπικών εκδοτών, αυξάνοντας έτσι την κάλυψη και το engagement. Με τα Social Cards οι διαφημιζόμενοι δεν έχουν επιπλέον κόστος παραγωγής και το time to market είναι άμεσο.

Στη χώρα μας, το 2018, το Nissan Qashqai αναδείχθηκε το όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία C-SUV (μικρομεσαία SUV).

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...