ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ

Το νέο Hyundai Tucson 48V Hybrid μπορεί να μην μπαίνει στην πρίζα, αλλά μπήκαμε εμείς μετά από τη δοκιμή του

  • -
  • -

Στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 66 δοκιμάζουμε το Hyundai Tucson 48V Hybrid σε αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση που απογειώνει το κορεατικό SUV. Τα SUV παρελαύνουν στις δοκιμές μας, έχοντας την τιμητική τους.

Το μικρό Suzuki Ignis Hybrid AllGrip πραγματοποιεί όλες σας τις επιθυμίες, το Volkswagen T-Cross δημιουργεί προσδοκίες με τις προδιαγραφές του, το κομψό ιταλικό Fiat 500X 1.6d auto συνδυάζει οικονομία και ευκολία, το Suzuki Vitara 1.0T AllGrip με την τετρακίνηση πάει εκεί που τα άλλα σταματούν, χωρίς να απαιτεί πολλά και το Nissan Qashqai 1.3T με τον νέο κινητήρα ανανεώνει τη σχέση με την κορυφή.

Στην παρέα κα το πασπαρτού Opel Crossland X 1.2T auto το οποίο κάνει τα πάντα με στιλ και άνεση. Δυο supermini, το Kia Rio 1.0T auto GT Line και το Renault Clio 0.9T δίνουν τη δική τους νότα, αποτελώντας ενδιαφέρουσες προτάσεις σε μια κατηγορία που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την BMW Active Tourer 218i να προτάσσει την ποιότητα και την χρηστικότητα ως πλεονεκτήματά της. Στα σπουδαία, οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους τη νέα Porsche 911 Carrera και… μένουμε άφωνοι.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #66 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Porsche 911 Carrera

TEST DRIVE

BMW Active Tourer

Fiat 500X 1.6d auto

Hyundai Tucson 48V Hybrid

Kia Rio 1.0T auto GT Line

Nissan Qashqai 1.3T

Opel Crossland X 1.2T auto

Renault Clio 0.9T

Suzuki Vitara 1.0T AllGrip

Volkswagen T-Cross 1.0 TSI DSG

TREND CAR

Opel Corsa-e

Skoda Superb iV

W Motors Muse

FEATURES

Niki Lauda

VIDEO THEME

Megane R.S.

Suzuki Ignis Hybrid AllGrip

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...