Αστραπιαίος ελιγμός ενός Tesla αποτρέπει σύγκρουση (video)

Μόλις λίγες μέρες μετά την έκθεση-κόλαφο του οργανισμού "Consumer Reports"

  • -
  • -

Ένα βίντεο που καταδεικνύει την σωτήρια παρέμβαση του συστήματος ημι-αυτόνομης οδήγησης ενός Tesla Model 3 κάνει το γύρο του διαδικτύου, μόλις λίγες μέρες μετά την όχι και τόσο κολακευτική έκθεση του οργανισμού “Consumer Reports”, με επίκεντρο τα μοντέλα της εταιρείας.

Χάρη στην πλευρική κάμερα του εν λόγω Model 3, γινόμαστε μάρτυρες της κίνησης του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων οχημάτων του κυκλοφορούσαν στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ CONSUMER REPORTS ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ TESLA

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο 0.13 του βίντεο, ένα μαύρο Chevrolet pick up περνάει παράλληλα από το Tesla, προσπερνώντας το. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, ωστόσο, αργότερα παρατηρούμε το Model 3 να πραγματοποιεί έναν διακριτικό, αστραπιαίο ελιγμό, αποτρέποντας τη σύγκρουση.

Αιτία της περίτεχνης αλλαγής πορείας του Tesla διετέλεσε ένα «σπινιάρισμα» 180 μοιρών του pick up το οποίο έφερε τα δύο αυτοκίνητα σε απόσταση αναπνοής.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταφτάνει να λειτουργήσει ως «ασπίδα άμυνας» της Tesla, ενάντια στις κριτικές που έχουν γίνει κατά καιρούς, με φόντο το σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΝΑ TESLA ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...