Πόσα πλήρωσε για αυτό το μπουκάλι; (vid)

Ήθελε κυρίως να ταιριάζει με τη McLaren Senna του

  • -
  • -

Πριν αρκετά χρόνια, ήθελα να αγοράζω διάφορα προϊόντα για το αυτοκίνητό μου και να ταιριάζουν τόσο στο σημείο που θα το τοποθετούσα όσο και χρωματικά. Σιγά-σιγά αυτό το ψυχαναγκαστικό μου στοιχείο του χαρακτήρα μου άρχισε να… σβήνει. Όχι όμως για τον Manny Khoshbin, ο οποίος είναι ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας και συλλέκτης εντυπωσιακών αυτοκινήτων!

 

Ο Khoshbin παρέλαβε πρόσφατα την ελκυστική McLaren Senna στα χρώματα της Marlboro και τον αριθμό 12 επάνω της, προς τιμή του Ayrton Senna, που είχε κερδίσει το πρώτο του Grand Prix με McLaren. Σύμφωνα με τον συλλέκτη, τα χρώματα και τα αυτοκόλλητα κόστισαν 30.000 δολάρια επιπλέον του αυτοκινήτου, το οποίο ξεκινάει από το 1 εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, όλα τα έξτρα έφτασαν τις 250.000 δολάρια.

 

Βέβαια, εμείς θα σταθούμε στο μπουκάλι που ταιριάζει χρωματικά με το πανάκριβο μοντέλο. Ο ιδιοκτήτης του πλήρωσε 7.000 δολάρια (6.300 ευρώ) για αυτό το μπουκάλι, το οποίο το γεμίζεις με νερό ή κάποιο αναψυκτικό (όχι αλκοολούχο ποτό!) και τοποθετείται σε μια ειδική θέση ανάμεσα από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Έπειτα, ένα πλαστικό καλαμάκι ενώνεται με το σύστημα και όποτε ο οδηγός χρειαστεί, ενυδατώνεται.

Ωραίο σύστημα και από ανθρακόνημα, αλλά αξίζει τα 7.000 δολάρια (6.300 ευρώ) ;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...