Στην κορυφή του Europa League η Τσέλσι, στον 7ο ουρανό και η Yokohama

Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά στην ελληνική αγορά από το 1957

  • -
  • -

Ανάλογη χαρά με εκείνη των ανθρώπων της Τσέλσι αισθάνεται η εταιρεία ελαστικών Yokohama μετά τον θρίαμβο των «Μπλε» στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, Europa League. Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά στην ελληνική αγορά από το 1957.

Η επιβλητική νίκη της ομάδας του Maurizio Sarri στον αγγλικό «εμφύλιο» επί της Άρσεναλ, με 4-1, έστειλε και τη Yokohama στον 7ο ουρανό, με την εταιρεία ελαστικών ν’ αποτελεί, από το 2015, τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου.

Όπως γίνεται ευλογοφανές, η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από την Τσέλσι, θα ευεργετήσει και την Yokohama, το σήμα της οποίας δεσπόζει στη φανέλα των «Μπλε».

Πέραν της «παρουσίας» της στη φανέλα της ομάδας, η Yokohama έχει και τη δυνατότητα εκτεταμένης διαφήμισης στο στάδιο Stamford Bridge, όπως και το δικαίωμα αξιοποίησης τόσο του λογότυπου, όσο και του τεχνικού επιτελείου, σε διαφημιστικές και λοιπές προωθητικές της ενέργειες.

Σημειώνεται δε πως η σύναψη χορηγικής συμφωνίας μεταξύ Τσέλσι και Yokohama είχε αποτελέσει τη μεγαλύτερη συμφωνία τέτοιου είδους που είχε συνάψει ποτέ η λονδρέζικη ομάδα στην ιστορία της.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...