Νέα γυαλιά Seetroen κατά της ναυτίας (video)

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε στη χώρα μας το καινοτόμο προϊόν της Citroen;

  • -
  • -

Όταν η Citroen, ένα χρόνο πριν, «παραποιούσε» το όνομά της σε “Seetroen” για χάρη ενός ζευγαριού γυαλιών, ουδείς περίμενε πως θα πούλαγε 15.000 μονάδες. Βέβαια, τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι… διαφορετικά από όσα έχουμε συνηθίσει, καθώς καταπολεμούν τη ναυτία κατά το ταξίδι.

Δεδομένης, λοιπόν, της μεγάλης δημοφιλίας του καινοτόμου και «θαυματουργού» προϊόντος της, η γαλλική φίρμα λανσάρει ένα νέο ζευγάρι, περιορισμένης παραγωγής (1.919 μονάδες)  το οποίο φέρει το όνομα “Seetroen S19” και κοστολογείται στα 99 ευρώ.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ (3) ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τα ολοκαίνουρια γυαλιά είναι ακόμα πιο «έξυπνα» από το προηγούμενο μοντέλο, μιας και έχουν περάσει από το μικροσκόπιο των συνεταιρικών εταιρειών της Citroen, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν τα “Seetron S19” στη μπουτίκ της μάρκας με προϊόντα lifestyle στις εξής χώρες: Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Πολωνία. Οι κάτοικοι των υπόλοιπων χωρών μπορούν να τα κάνουν δικά τους υποβάλλοντας την παραγγελία τους εδώ.

Όπως και το παρθενικό μοντέλο Seetroen, έτσι και το “S19” μπορεί να φορεθεί από ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...