Hyundai: Αυτός είναι ο στόλος των επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων

Η παρουσίαση έγινε στην Imola όπου αναδείχθηκε η ευρεία γκάμα της μάρκας

  • -
  • -

Στην παρουσίαση του πλήρους στόλου των επίσημων WorldSBK αυτοκινήτων της προχώρησε η Hyundai Motor, στο πλαίσιο του 5ου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MOTUL FIM Suberbike (WorldSBK), Pirelli Italian Round, στην Imola της Ιταλίας.

Ο στόλος της νοτιοκορεατικής μάρκας απαρτίζεται –μεταξύ άλλων- από τα τοποθετημένα σε διαφορετικά «πόστα» i30 N hatchback και i30 Fastback N (επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας) που ξεχωρίζουν για τις υψηλές τους επιδόσεις, το φιλικό Kona Electric, καθώς και τα Kona και Tucson N Line. Τα εν λόγω ειδικά διαμορφωμένα μοντέλα επωμίζονται διάφορες... ευθύνες, όπως αυτοκίνητο ασφαλείας και η μεταφορά ιατρικού προσωπικού.

 ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI i30 FASTBACK N

Η συνεργασία της Hyundai με τη WorldSBK θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους φίλους της Hyundai N Brand, μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων, όπως είναι η δοκιμή των “N” μοντέλων σε πίστες και ξεχωριστές διαδρομές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HYUNDAI i30 FASTBACK ΤΟΥ WORLDSBK ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στη φετινή διοργάνωση, η Hyundai παρουσίασε δύο ξεχωριστούς στόλους. Ο πρώτος αποτελούνταν από οκτώ επίσημα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων δύο Safety Cars, το FIM Safety Officer Car, το Race Director Car και τέσσερα ιατρικά αυτοκίνητα. Ο δεύτερος στόλος αποτελούνταν από τέσσερα αυτοκίνητα δοκιμών που χρησιμοποιήθηκαν ως μέρος του προγράμματος δοκιμών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στον αγώνα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο i30 Fastback N.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...