Ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματός της η Hyundai

Η νοτιοκορεατική φίρμα εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας “CRADLE Berlin”, πλαισιώνοντας αυτό της Silicon Valley των ΗΠΑ και του Τελ Αβίβ

  • -
  • -
Ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματός της η Hyundai
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του οράματός για την ανάπτυξη «έξυπνων» πόλεων και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών πραγματοποιεί η Hyundai μέσω των εγκαινίων του Ευρωπαϊκου Κέντρου Καινοτομίας Hyundai "CRADLE", στο Βερολίνο.

Οι εν λόγω εγκαταστάσεις αποτελούν το τρίτο σημείο της CRADLE παγκοσμίως, μετά της Silicon Valley των ΗΠΑ και το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, οι οποίες αποτελούν τους τρεις άξονες της ενιαίας επιχειρηματικής δραστηριότητας της Hyundai Motor.

Αναλυτικότερα, η νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται και επενδύει σε υποσχόμενες start-up επιχειρήσεις παγκοσμίως, ώστε να επιταχύνει την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών που ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, όπως υπηρεσίες κινητικότητας, έξυπνων πόλεων καθώς και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Η CRADLE Berlin θα εντοπίσει start-up επιχειρήσεις, όπως οι Εarlybird, WayRay AG, NUMA: Data City, The Intelligent Mobility Accelerator και Startup Autobahn, πανεπιστήμια και στρατηγικούς εταίρους που θα εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στην «Διασπαστική Καινοτομία» που αναπτύσσεται στην Ευρώπη.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI KONA 1.0 T-GDi

«Συνολικά δημιουργούνται συναρπαστικές ευκαιρίες για καινοτομία, γι 'αυτό δημιουργήσαμε τα γραφεία μας εδώ στο Βερολίνο. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με διάφορες πόλεις και χώρες σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Hyundai CRADLE Berlin, Edvin Eriksen, προσθέτοντας τα εξής: «Αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε την αναμόρφωση του Hyundai Motor Group σε παγκόσμιο ηγέτη κινητικότητας».

Οι εταιρείες του χαρτοφυλακίου της Hyundai CRADLE θα λάβουν χρηματοδοτική στήριξη παράλληλα με την παροχή επιχειρησιακής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας της Hyundai για να τους βοηθήσουν στην οικοδόμηση της εμπορικής τους αξίας και στην εκπλήρωση του οράματός τους. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το εμπορικό σήμα της Hyundai Motor Group.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...