Με μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο το νέο Ford Transit

Το νέο επαγγελματικό βαν της «μπλε οβάλ» μάρκας αξιοποιεί τεχνικές που συναντώνται στην αεροδιαστημική βιομηχανία

  • -
  • -

Με αυξημένη ικανότητα μεταφοράς φορτίου κατά 80 κιλά θα διατίθεται το νέο Ford Transit στις κατά τόπους αγορές από τα μέσα του 2019.

Το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο του van επιτυγχάνεται χάρη σ’ ένα σ’ ένα σχολαστικό πρόγραμμα «περικοπής» των περιττών κιλών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) και τεχνικών που συναντώνται, κυρίως, στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

Απότοκα της σύγχρονης σχεδίασης του Ford Transit, αποτελούν τα προηγμένα χαρακτηριστικά μηχανολογίας, στα οποία συγκαταλέγεται το πρώτο αλουμινένιο καπό της Ford για επαγγελματικό όχημα στην Ευρώπη, το συνθετικό τροπέτο, καθώς και οι κατασκευασμένοι με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης τροχοί.

Το νέο Transit αυξάνει επίσης τον βαθμό παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες με βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 7%, χάρη σ’ ένα νέο σύστημα κίνησης που περιλαμβάνει μία αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων 2.0L EcoBlue diesel με εκπομπές CO2 από 156 g/km, μία ισχυρότερη έκδοση 185 ίππων κι ένα νέο, αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων για τα μοντέλα με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Επίσης, για πρώτη φορά στην κατηγορία, μία έκδοση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας EcoBlue Hybrid 48-volt με εκπομπές CO2 από 144 g/km βελτιώνει περαιτέρω την κατανάλωση του κινητήρα 2.0L EcoBlue κατά 8% σε συνθήκες πόλης με συχνές στάσεις/εκκινήσεις.

Τέλος μία ποικιλία τεχνολογιών υποστήριξης του οδηγού (όπως, Active Park Assist & Lane-Keeping Aid) και προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας  «κοσμούν» το επαγγελματικό όχημα, ενώ η τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect συμβάλλει τόσο στη βέλτιστη αξιοποίηση των οχημάτων, όσο και στη μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...