Τα πιο διάσημα αυτοκίνητα του cinema σε μια σπάνια έκθεση

Τι θα λέγατε να δείτε από κοντά τα batmobiles, το Kitt από τον "Ιππότη της Ασφάλτου" και ένα… Transformer;

  • -
  • -

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα δημοφιλέστερα μοντέλα που έχουν συμμετέχει στις πιο εμβληματικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου προσφέρει το μουσείο “Petersen Automotive Museum” στο Λος Άντζελες στους λάτρεις του cinema που έχουν... κλίση στα αυτοκίνητα.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της έκθεσης “Ονειρικές Μηχανές του Χόλιγουντ: Οχήματα των Ταινιών Επιστημονικής Φαντασίας” (Hollywood Dream Machines: Vehicles of Science Fiction and Fantasy), φιλοξενούνται περισσότερα από 50 οχήματα από ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι τα “Star Wars”, “Back to the Future”, “TRON”, “Transformers”, “Iron Man”, “Blade Runner”, "Knight Rider", “Batman” και “Halo”.

Δειτε μερικά από αυτά:

Batmobile: Batman


Warthog: Halo


Kitt: Ιππότης της Ασφάλτου (Knight Rider)


Bumblebee: Bumblebee (Transformers)



2015 Hill Valley Police Cruiser: Back to the Future 2


Star Wars



Επιπροσθέτως, πόλο έλξης αναμένεται να διατελέσουν τα Audi R8 (“Iron Man”), GM Ultralight (“Demolition Man”), Audi RSQ (“I Robot”), Lexus LS 500 F Sport (“Black Panther”), Weyland Industries RT01 Group Transport (“Prometheus) καθώς και η μηχανή του χρόνου (“Back to the Future”).

Παράλληλα, η παρουσίαση των εντυπωσιακών αυτοκινήτων θα πλαισιώνεται από μια συλλογή έργων τέχνης, ενώ θα εκτίθενται και τα κουστούμια των πρωταγωνιστών. Τα παραπάνω, καθιστούν την εν λόγω έκθεση σε σημείο σύζευξης και διάδοσης ιδεών, με κατεύθυνση την εξερεύνηση των τρόπων μέσω των οποίων οι ταινίες μυθοπλασίας διαστέλλουν τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας.

Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με το μουσείο “Comic-Con Museum”, ενώ σημαντική κρίνεται και η συνεισφορά των Audi, Microsoft και Classic Cars.com.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...