Ιστορικός αριθμός πωλήσεων για τη Seat το πρώτο τετράμηνο του 2019

Πόσα αυτοκίνητα πούλησε η μάρκα και ποιο είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της;

  • -
  • -

Ρεκόρ παγκόσμιων πωλήσεων σημείωσε η Seat σε επίπεδο πρώτου τετραμήνου του έτους, καθώς από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2019, ξεπέρασε, για πρώτη φορά, τις 200.000 μονάδες.

Ειδικότερα, οι πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο (συμπεριλαμβάνονται και αυτές της Cupra) έφτασαν τις 202.600, αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση 7% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2018 (189.300), ενώ ιστορικό ρεκόρ συνιστούν και οι πωλήσεις του Απριλίου (51.000).

Την εντυπωσιακότερη, ωστόσο, αύξηση κατέγραψαν οι ταξινομήσεις της νέας μάρκας, Cupra, μιας και το πρώτο τετράμηνου του τρέχοντος έτους πουλήθηκαν 7.900 αυτοκίνητα, 82,3% περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΗΣ SEAT;

Η πιο δημοφιλής αγορά της Seat είναι η «πατρίδα» της, Ισπανία, με 40.900 πωληθέντα αυτοκίνητα, ενώ το Leon είναι το πιο διαδεδομένο μοντέλο στη χώρα.

Σε επίπεδο αύξησης όγκου πωλήσεων, πρωταγωνίστησαν η Γερμανία, η Αλγερία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσουμε αυτή τη θετική τάση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους χάρη στη γκάμα SUV που αντιπροσωπεύει πλέον το 40% των παγκόσμιων πωλήσεων μας. Η CUPRA συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία μας τόσο με το λανσάρισμα του νέου CUPRA Ateca, όσο και με την πορεία του Leon CUPRA», τόνισε ο Wayne Griffiths, Vice-President Sales and Marketing & Cupra CEO.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...