Νέα μονάδα Nissan Γεωργούλιας στo Γέρακα

Με έκθεση νέων αυτοκινήτων, τμήμα ανταλλακτικών και εξουσιοδοτημένο συνεργείο

  • -
  • -
Νέα μονάδα Nissan Γεωργούλιας στo Γέρακα
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια νέα, κάθετη μονάδα  Nissan στην Βορειοανατολική Αττική, καλωσορίζει στο δίκτυό της η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Πρόκειται για τη Nissan – Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ Ο.Ε. στο Γέρακα, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67, η οποία θα υποδέχεται τους κάτοχους αλλά και υποψήφιους νέους πελάτες Nissan, σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service.

Η νέα κάθετη μονάδα Nissan,  έχει  συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ηλεκτρολογείο. Παράλληλα, το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας για το δικό σας Nissan.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας της νέας κάθετης μονάδας Nissan είναι 2102923307 και το e-mail info@georgoulias-nissan.gr 

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων είναι 09:00 – 20:00 Δευτέρα – Παρασκευή και  10:00 – 14:30 το Σάββατο. Το συνεργείο ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με ωράριο από τις 08:00 έως τις 17:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...