Τιμές και εξοπλισμοί του νέου Volkswagen T-Cross

Το μικρό SUV με κινητήρες από 1.000 cc και φουλ στην τεχνολογία

  • -
  • -

Πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, πρακτικότητα και πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός ασφάλειας. Αυτά είναι τα δυνατά σημεία του T-Cross, το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη στην ελληνική αγορά από την Kosmocar-Volkswagen.

Το αστικό SUV μήκους 4,11 μέτρων βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0, κοινή με το Polo και αρκετά ακόμη μοντέλα του γερμανικού ομίλου. Τα συρόμενα πίσω καθίσματα δίνουν έξτρα… πόντους πρακτικότητας, μεταβάλλοντας το χώρο αποσκευών από 385 έως 455 lt. Ομοίως, το μεταξόνιο των 2,56 μ. υπόσχεται επαρκείς χώρους για τους πίσω επιβάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ T-CROSS

Βασικός κινητήρας είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI με 95 ίππους, ενώ υπάρχει και πιο ισχυρή έκδοση με 115 PS (και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG). Μελλοντικά θα προστεθεί ο 1.5 TSI με 150 ίππους. Όσον αφορά τους πετρελαιοκινητήρες, μοναδική επιλογή είναι ο 1.6 TDI 95 PS (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο). Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP και συνδυάζονται με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN T-CROSS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας που βρίσκονται στα στάνταρ εξοπλισμό του T-Cross συναντάμε συνήθως μόνο σε μεγαλύτερα και πολύ ακριβότερα μοντέλα. Όπως το αυτόνομο φρενάρισμα City Emergency Braking, το Lane Assist που διατηρεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας, το Hill Start Assist, το Blind Spot Detection που ανιχνεύει οχήματα στο τυφλό σημείο των καθρεπτών και το Rear Traffic Alert που ειδοποιεί τον οδηγό όταν κάνει όπισθεν για κάθετα διερχόμενα οχήματα.

Προαιρετικά προσφέρονται το Driver Alert System, το ρυθμιζόμενο cruise control, το Park Assist αλλά και ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων, 10,25 ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...