Παγκόσμια πρωταθλήτρια ελληνική ομάδα στο Land Rover 4x4 in Schools! (vid)

H NewGen Motors από το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης κατέκτησε την πρώτη θέση στους τελικούς του διαγωνισμού

  • -
  • -

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία σε σχολικό διαγωνισμό σημείωσε ελληνική ομάδα. Η NewGen Motors από το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους τελικούς του Land Rover 4x4 in Schools που διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Αγγλίας. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα Vincera από την Μαλαισία και την τρίτη η Xtreme-K από την Πορτογαλία.

Η ομάδα της NewGen Motors αποτελείται από τους Βασίλη Μεσημέρη (αρχηγός), Ερμή Μαρίνη (μηχανικός σχεδίασης), Άννα Καραμαλίκη (υπεύθυνη μάρκετινγκ), Στέφανο Καγιουλή (υπεύθυνο περιπτέρου), Τζωρτζίνα Σοφιανού (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων) και Γιώργο Τσάμη (υπεύθυνο εξοπλισμού και ανάπτυξης).

Στον διαγωνισμό Land Rover 4x4 in Schools μπορούν να συμμετέχουν ομάδες μαθητών Γυμνασίου/Λυκείου αποτελούμενες από 3 έως 6 μέλη, που συνεργάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα (4x4) σύμφωνα με τους Τεχνικούς Κανονισμούς που δίνονται από τους διοργανωτές. Το όχημα πρέπει να έχει δυνατότητες παρόμοιες με αυτές ενός πραγματικού 4x4 και να μπορεί να κατευθυνθεί εξ αποστάσεως και να διασχίσει με επιτυχία μια “off road” δύσκολη πίστα αγώνων με πραγματικά εμπόδια.

Βραβείο όμως παρέλαβε και άλλη μία ελληνική ομάδα, η Gravity Force, για το καλύτερο μηχανολογικά όχημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...